Een business boost voor fotografen

If you do what average people do, you get what average people get.

1:1 Groeitraject 

Jaar traject

1:1 Groeispurt

Maand traject

Full Focus Business Boost

(online groepscoaching)

Prachtige resultaten

Anna - Fotograaf


De mindset van Dianne viel me op, net zoals haar kennis en kunde. 

Sommige dingen confronteerden, anderen gaven opluchting. Er gebeurde zoveel in één dag. Door het groeispurt-traject van Dianne kon ik binnen 3 weken mijn baan in loondienst opzeggen


herafotografie.nl


Miranda - Creative content creator


En daar was Dianne, precies op het juiste moment. Van de 100.000 plannen in mijn chaotische hoofd maakte zij al snel een overzichtelijke lijst met prioriteiten. Binnen een maand regelde ik ineens een aantal toffe samenwerkingen, waardoor mijn agenda ineens volloopt.


mhtekstfotografie.com

Janna - Doula & geboorte fotograaf

www.moedergevoel.nl

No-nonsens coaching

Je bent de afgelopen jaren zo druk geweest in je bedrijf. Zo hard gewerkt. Het beste gegeven voor je klanten. Maar je merkt dat je steeds meer de balans en het plezier begint te verliezen. Marketing is ingewikkeld en je geeft eerlijk toe; je weet dat het tijd is om áán je bedrijf te gaan werken maar je weet niet hoe. Geen focus. Geen tijd. Geen energie.


Maar jij wilt groeien. Meer balans. Blijven ontwikkelen in je business. Nog meer uit jezelf en je bedrijf halen. Je omzet verhogen. Gewoon écht goed kunnen leven van je werk & passie. Maar vooral weer met plezier gaan ondernemen en weer durven spelen!

Je weet dat je door wilt groeien maar hebt geen idee hoe. Met mijn no-nonsens coaching coach ik jou en je bedrijf in razend tempo naar dat volgende station. Mijn aanpak? Recht door zee. Werken aan je succes mindset en 'keep your eyes on the price'. Want daar waar anderen stoppen ga jij door!


Net zoals jij dwars door een 'say-cheese' glimlach heen prikt, prik ik heel snel door jouw 'bullshit' heen en weet ik dit in no time om te draaien naar jouw volgende stap. En precies dat is jouw springplank voor nog meer succes!

Na veel ontwikkeling op fotografie gebied, was het voor mij duidelijk wat de volgende stap moest zijn: investeren in werken AAN mijn bedrijf. Zorgen voor een goede basis en groei. 

Toen ik het aanbod voor 1:1 coaching van Dianne voorbij zag komen, dacht ik dan ook: dit is wat ik nodig heb. Iemand in hetzelfde vakgebied die me kan coachen en helpen met mijn onderneming. Na een fijn strategiegesprek met Dianne was ik helemaal overtuigd en ben ik in het groei-traject gestapt.

Vorige week de kickstart gehad en wat kwamen daar al super veel goede ideeën naar voren. Dianne weet echt precies de knelpunten te benoemen en aan te pakken, en dan op een manier die echt bij JOU past. Dat is zo fijn!

Ik heb echt onwijs veel zin in dit avontuur!!

Nicole Coolen - Fotograaf