Je foto's omtoveren in kunstwerkjes

Welkom in de ByDianne Academy shop!

Dankzij Lightroom en Photoshop kun jij als fotograaf het maximale uit je foto's halen en je foto's omtoveren tot ware kunstwerkjes waar jij en je klanten heel blij van worden! Om je te helpen nóg meer uit de prachtige programma's als Lightroom en Photoshop te halen vind je hier onder een prachtige collectie met online cursussen, lightroom presets en een gratis Photoshop Masterclass.

Van foto naar kunstwerk

dankzij de ByDianne cursussen

7500+

Cursisten gingen je voor

Flexibel

Op je eigen tijd en tempo

Video

Nederlandstalige video's

GRATIS Photoshop Masterclass

Deze masterclass is speciaal voor newborn, kinder, gezins & fine art fotografen. Jij voelt dat er veel meer uit je foto's te halen valt dan je nu voor elkaar krijgt, maar hoe? In deze masterclass ga ik je laten zien hoe je jouw foto's in no time omtovert tot ware kunstwerkjes!

Lightroom & Photoshop cursussen

Lightroom cursus

Kon ik je maar uitleggen dat Lightroom zoveel meer is dan een fotobewerkingsprogramma.. Oh wacht; dat is precies wat je in deze cursus leert! Lightroom van A tot Z incl vele full-edit video's waar ik (award-winning) foto's ga editen. Na deze cursus snap je écht alle functies in lightroom!

Photoshop BASIS

Gaat jouw hoofd op error bij woorden als; maskers, lagen, professioneel retoucheren, hoofden verwisselen etc? Dan is de Photoshop Basis cursus van ByDianne Academy jouw verlossing. Je draait je hand straks niet meer om voor de meest ingewikkelde photoshop klusjes.

Photoshop PRO

Hét parade paardje van de ByDianne Academy is de Photoshop Pro cursus, speciaal ontwikkelt voor kinderfotografen. Dankzij deze cursus hangen jouw kunstwerken metersgroot aan de muur bij jouw klanten. Fine-art is een understatement voor de resultaten dankzij deze cursus!

Lightroom presets

Happy Color


Lightroom
classic
Warme & natuurlijke kleuren, ontwikkelt voor trouw- en kinderfotografie

Black & White

Lightroom
classic
Sprekende zwart-wit foto’s
met 1 muisklik!

Warm & Moody

Lightroom
mobile
Nu met gratis 8-delige mini cursus Lightroom Mobile t.w.v. €47,-

Bright & White

Lightroom
mobile
Nu met gratis 8-delige mini cursus Lightroom Mobile t.w.v. €47,-

Sneek preview uit de Photoshop PRO cursus

Volg Dianne op social media

Een kijkje achter de schermen, de nieuwste foto's, business inspiratie & motivatie, nieuwste aanbiedingen en cursussen. Blijf op de hoogte!

Volg Dianne op social media

Een kijkje achter de schermen, de nieuwste foto's, business inspiratie & motivatie, nieuwste aanbiedingen en cursussen. Blijf op de hoogte!
Hanneke Engel-Visser - ByDianne
Hanneke Engel-Visser
Ik heb dit jaar alle workshops van ByDianne aangeschaft. Het wordt op een makkelijke manier (Jip en Janneke taal) uitgelegd en voorgedaan in de video's. Ik was zelf totaal niet thuis in Lightroom, maar ik kan nu niet meer zonder!
Jill Streefland
Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ze is een fantastische fotograaf, daarnaast is ze kritisch en open en zéker niet bang om een spiegel voor te houden. Aanrader dus!
Anita Verweij - ByDianne
Anita Verweij
Ik heb inmiddels meerdere cursussen bij ByDianne gevolgd. Kinderfotografie, photoshop cursussen en de online Lightroom cursus. Echt veel van Dianne geleerd en zou haar dus absoluut aanraden!