1:1 Groei-Spurt

In 1 dag tijd een complete strategie op tafel om jouw business een méga boost te geven
Intake inplannen met Dianne?


null

Hi enthousiaste, leergierige en hardwerkende fotograaf.

Je bent een ambitieuze fotograaf, runt een tof fotografie bedrijf met veel potentie en hebt de afgelopen jaren al veel aan je fotografie skills gewerkt. Maar tóch mist er wat en 'doe je maar wat' voor je gevoel. En dat zie je terug in je werk, in je bedrijf en in je cijfers. Want echte groei blijft uit.

Hoe klinkt een "Groei Spurt" dan voor jou? 

Laten we samen eens 1 volledige dag om de tafel gaan zitten, je bedrijf even helemaal binnenste buiten keren en werken aan een mega-sterke strategie.

Wat heb jij nodig om jouw doelen te behalen en wat is het je waard om jouw business x2 te laten gaan?

Als je mij vraagt wat de groei-spurt inhoud kan ik daar een heel verhaal over schrijven. Maar ik omschrijf het, het beste als ik zeg dat het je leven totaal verandert in de positiefste zin van het woord!🤩


Dianne heeft de kracht, energie en ervaring om jou totaal uit je comfort zone te trekken op een liefdevolle maar toch doeltreffende manier.


Er worden deuren geopend waarvan ik niet eens wist dat ze er zaten!😱 


Tijdens de live dag worden alle hersenspinsels op tafel gelegd en worden er heldere plannen gemaakt hoe je zelf weer verder kunt waar je vast liep. 


Dankzij de groeispurt is mijn creatieve brein weer aangewakkerd en stroom ik over van de meest toffe ideeën!


Deze Groei-Spurt is er echt een die je met beide handen aan moet grijpen als je het zat bent om aan te modderen en echt indruk wil gaan maken met jouw bedrijf.

Desiree - Desiree Dijk Fotografie
11 Groei-traject - Foto Dianne - ByDianne

Je bent een ambitieuze fotograaf, maakt prachtige foto's en draait misschien al lekkere omzet per maand, maar:

👉🏻 Je hebt geïnvesteerd in allerlei cursussen en masterclasses maar écht resultaat boek je nog niet.
👉🏻 Je weet inmiddels best goed hoe je met je camera overweg moet maar toch blijft die groei uit.
👉🏻 Je voelt dat er meer in jou en in je business zit en je bent helemaal klaar met 'small thinking'.
👉🏻 Je wilt niet meer ávonden lang achter de computer doorbrengen

👉🏻 Je wil jezelf graag meer salaris uit kunnen betalen
👉🏻 En hoe je nu écht meer klanten en meer omzet moet generen weet je niet zo goed.

👉🏻Jij wilt dit jaar je bedrijf gewoon x2 laten gaan!

⭐️ Je bent klaar voor maximale groei en je wil graag meer impact gaan maken.

⭐️ Je wilt gaan werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. 

⭐️ Jij wilt meer klanten, meer omzet én meer vrije tijd.

"Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen..."

Het begon allemaal met een enorme passie voor fotografie en de wens de camera beter te leren beheersen. Dat dit heeft mogen resulteren in een fulltime job als fotograaf en de gezonde, groeiende onderneming die ik nu heb is een droom die uitkomt. 

Een sleutelfiguur in mijn ontwikkeling is absoluut Dianne geweest. Zij wist direct de vinger op de zere plek te leggen.  Dianne is een fantastische fotograaf met die zelfde gedeelde passie voor fotografie, daarnaast is ze kritisch, open en is ze zeker niet bang om je een spiegel voor te houden. 

Zij gaf mij concrete aanwijzingen op technisch vlak, maar ook het belang van keuzes maken, specialiseren en marketing. Dit alles gaf mij een enorme drive om beter te worden. Ben haar daar nog steeds heel dankbaar voor. 🙏🏼

Jill Streefland - Jill Streefland Fotografie

Even de praktische kant van de "Groei-Spurt"

Jij wilt een "Groei-Spurt" voor je bedrijf maar weet even niet hoe je door dat omzet plafond moet beuken, hoe je jouw patronen doorbreekt en het lukt je niet meer om nog meer mogelijkheden en kansen te zien om jouw business x2 te laten gaan. Je vindt het fijn als iemand persoonlijk met jou en je bedrijf mee kijkt maar hebt genoeg motivatie en discipline om het, na een zetje in de goede richting, zelf op te pakken en ook echt door te pakken.

Dan is het tijd voor de 1:1 "Groei-Spurt" van ByDianne Academy.
We gaan in dit maandtraject intensief aan de slag door te beginnen met 1 volledige dag samen te gaan zitten en alles, maar dan ook álles onder de loep te nemen. Waar sta je nu, waar wil je naar toe en hoe gaan we daar komen? Gewoon to the point. En vooral wat past bij jou. Als fotograaf en als ondernemer. Aan het eind van deze dag ga jij met een compleet business plan op zak weer richting huis en heb je voldoende tips, strategieën en mogelijkheden om een heel jaar mee aan de slag te gaan en zo jouw bedrijf x2 te laten gaan. En met x2 bedoel ik; die omzet verdubbelen.

Van 10K naar 20K. 

Van 20K naar 40K.

Van 30K naar 60K.

Zeg het maar, wat zijn jouw doelen? Waar wil je naar toe? Op een gegeven moment zie je het zelf niet meer. Je weet wat je doelen zijn. Je weet wat je wilt. Maar je weet even niet meer hoe je daar moet komen.

Na deze "KICK-OFF" zit het er nog niet op voor ons. Nee, die "KICK-OFF" is slechts het begin! En daarom duurt deze "Groei-Spurt" een maand. Want dat is de tijd die jij nodig hebt om echt even van je plek af te komen en de route die we samen bedacht hebben verder uit te gaan stippelen. En die eerste maand is de lastigste dus daarin heb je mijn hulp, support & feedback nog heel vaak nodig. En die krijg je. Een maand lang.

Mijn aanpak? To the point. No-nonsens.

Jouw doel is mijn missie.

Dit vonden anderen van de groei-spurt

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Binnen een maand regelde ik ineens een aantal toffe samenwerkingen, waardoor mijn agenda weer volloopt.

Twee jaar geleden hakte ik de knoop door en begon ik volledig voor mezelf. Na een vliegende start, waarbij ik nul energie stak in het zoeken naar opdrachtgevers, want die kwamen gewoon naar mij, liep ik vast. De twee grote opdrachtgevers vielen weg doordat opdrachten eindigden, en welke kant wilde ik eigenlijk op? 

Maar daar was Dianne, precies op het goede moment. Kwam haar tegen via Insta, zo gaan die dingen. Door haar scherpe zicht op wat er nou eigenlijk precies aan de hand is én het stellen van de juiste vragen kon ik zelf al een heleboel dingen invullen. 

Van de 100.000 plannen in mijn chaotische hoofd maakte zij al snel een overzichtelijke lijst met prioriteiten en dingen die leuk zijn voor erbij. En wat voor mij heel belangrijk was: ze zorgde ervoor dat ik het niet meer vervelend vind om mensen op te bellen voor samenwerkingen. Door een paar handvatten ging dat ineens heel makkelijk. Ik zie het nu niet meer als vervelende sales, maar als een samenwerking waarbij ik ook andere bedrijven en ondernemers kan helpen.

Binnen een maand regelde ik ineens een aantal toffe samenwerkingen, waardoor mijn agenda weer volloopt. En nu ook nog eens met het gevoel dat ik het zelf in de hand heb en niet meer geleefd wordt door opdrachtgevers. 

Miranda Huibers - Creative Content Creator


Door het groeispurt-traject kon ik binnen 3 weken mijn baan in loondienst opzeggen

Ik wilde mijn bedrijf professionaliseren en mijn omzet laten groeien. Maar hoe?

De mindset van Dianne viel op, net zoals haar kennis en kunde. Ik volgde haar podcasts en hoorde over het 9-maanden traject. Toen ik vervolgens de groeispurt op haar site zag wist ik dat dit was wat ik nodig had. 


Door het groeispurt-traject van Dianne kon ik binnen 3 weken mijn baan in loondienst opzeggen, meer toffe, nieuwe opdrachten aannemen en ik ontwikkelde een nieuwe manier van denken en doelen stellen. 


Op de live dag, die mega intensief was, begonnen we direct met een aantal eye-openers. Ik voelde mijn eigen foto’s en stijl niet helemaal en daar lekte veel energie. Dianne gaf mij inzicht over hoe ik eigenlijk wil fotograferen en bewerken. Nu word ik er dus nog enthousiaster van en kan daardoor ook een groter publiek bereiken. 


Ik werd ook enorm enthousiast van haar adviezen en tips. Er kwamen steeds meer punten naar boven waar ik mee aan de slag kon. Sommige dingen confronteerden, anderen gaven opluchting. Er gebeurde zoveel in één dag. Dat moest ik even op me in laten werken, maar toen ik ermee aan de slag ging, voelde het echt als een nieuwe afslag naar veel meer groei op allerlei vlakken. Ik geloof nu in mezelf als fotograaf en ondernemer en heb al verschillende nieuwe contacten gelegd. En de balans tussen werk en privé is beter nu ik niet meer in loondienst ben.   

Anna Ouwerkerk - Bruids- en newborn fotograaf
Wanneer ik zelf vastliep, liet Dianne me zien waar ik nog meer aan kon denken.

Ik voelde niet welke kant ik op wilde met mijn bedrijf. Een fotograaf bén ik. Maar een goedlopend bedrijf heb ik nog niet. Dus wilde ik leren hoe ik geld verdien met mijn onderneming.


Na de call met Dianne wist ik dat ervoor moest gaan. Dat ik voor het groeispurt-traject moest kiezen als ik vooruit wilde met mijn bedrijf, als ik ooit meer wilde omzetten met fotografie. 


Dat het écht precies was wat ik nodig had, wist ik na de live dag. Dat geldt voor het zakelijke deel, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Dianne is confronterend, duidelijk en gezellig! Op een positieve manier stuurt ze en vraagt ze waar je heen wilt. Samen met haar bedacht ik hoe ik daar ging komen. Wanneer ik zelf vastliep, liet Dianne me zien waar ik nog meer aan kon denken. Vaak heel simpel, maar zelf zag ik dat gewoon niet meteen. Actie, gewoon starten, elke week een shoot met als doel: action brings clarity!


Ik weet nu dat ik mag ondernemen vanuit passie en visie. Dan pas kan ik groeien. Zonder live dag had ik dat niet geweten. Ik kan 100 podcasts luisteren waarin zij precies hetzelfde zegt, maar face to face komt alles zoveel duidelijker binnen. Veel van onze punten kon ik direct toepassen, maar met wat we besproken hebben kan ik alleen al dit jaar nog veel verder komen. 


Ik ben niet iemand die gaat als een raket. Ik ben meer een boemeltreintje en dat voelt oké nu. Ik mag het op mijn manier doen.  

Carlina Braspenning - Kinder- & Paardenfotograaf

Wat zou er gebeuren met je bedrijf als we jouw sterke punten wat meer in de spotlight gaan zetten?

Even voorstellen...

Ik help professionele fotografen met groeien in hun eigen bedrijf. Door mijn jarenlange ervaring achter de camera, het toepassen van een ijzersterke marketing en het bouwen aan mijn eigen bedrijf weet ik hoe de oververhitte markt in elkaar zit, hoe je jezelf positioneert tussen de vele andere fotografen zodat jij vanuit authenticiteit kunt gaan fotograferen én ondernemen.  En that's where the magic happens. Meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd.

Mijn naam is Dianne, een ondernemende fotograaf & fotograferende ondernemer. Ik run al jarenlang een tonnen bedrijf in de fotografie door mezelf te blijven ontwikkelen, te fotograferen op het hoogste niveau en exact te weten wat mijn sterke en unieke kanten zijn als fotograaf en als ondernemer maar altijd met mijn kinderen en gezin op nummer 1! Ik vind dat het leven te kort is om opdrachten te fotograferen die ik niet leuk vind, avonden lang achter photoshop door te brengen en meer energie in mijn werk te stoppen dan dat ik er voor terug krijg.

Waar ik 10 jaar geleden nog teveel tijd kwijt was aan nabewerken van mijn foto's, eindeloos klantencontact, een onoverzichtelijke website, nauwelijks volgers op social media, telkens over mijn grenzen heen liet lopen, altijd weer frustraties had omdat zelfs mijn absurd lage tarieven nog teveel waren voor sommige klanten en ik mezelf onderaan de streep net een minimum salaris kon uitbetalen en toch nauwelijks tijd had voor mijn gezin is dat nu compleet anders en heb ik in mezelf geïnvesteerd als fotograaf én ondernemer. Ik geloof namelijk dat deze twee hand in hand gaan.


Mijn grootste groei ligt in het opbreken van mijn bedrijf in hap-klare-stukjes. Iets wat je als fotograaf en ondernemer soms zelf niet meer kunt omdat je meer bezig bent met 'brandjes blussen'. Ik nam élk onderdeel van mijn bedrijf onder de loep en besloot dat kleine stapjes óók stapjes zijn.

In no time boekte ik hier geweldige resultaten mee en word ik geboekt door de tofste klanten, heb ik mogen fotograferen op de mooiste plekjes ter wereld, voer ik nooit meer discussies over mijn tarieven, heb ik een wachtlijst voor fotoshoots, zit ik voor het komende jaar volledig volgeboekt met bruiloften, win ik internationale awards met mijn foto's, verkoop ik meer dan 2000 online cursussen per jaar en mag ik andere professionele fotografen coachen zodat ook zij deze maximale groei door kunnen gaan maken. Voor meer écht toffe klanten, meer omzet en meer vrije tijd.

In de tijd dat jij blijft aanmodderen en blijft twijfelen over de volgende stap in je bedrijf gaat iemand anders er vandoor met jouw klanten...

Er moest wat veranderen in mijn bedrijf, en voelde aan alles dat een groeispurt bij Dianne mij hierbij ging helpen. En daar had ik 100% gelijk in, want na de groeispurt kwam ik met 100 nieuwe inzichten en ideeën thuis en kan ik zeker nog een jaar vooruit met alle ideeën werkelijkheid te maken.


Van tevoren mocht ik een vragenlijst invullen, ben er een avond voor gaan zitten en al na die avond had ik veel meer inzichten in mijn eigen bedrijf gekregen. Nee, de dag van de groeispurt was nog niet eens begonnen, dit kan dus alleen maar veel goeds betekenen.


We begonnen met eerst goed inzicht te krijgen in mijn bedrijf, wat doe ik allemaal, wat is haalbaar en waar wil ik naar toe. Toen ging Dianne los en kwamen er nog een paar super leuke idee naar boven waar ik soms al wel eens over nagedacht had maar niet helemaal zeker wist of het iets voor mij was. Het fijne is dan dat ik kon sparren en al mijn onzekerheden hierover op tafel kon leggen.


Daar nam Dianne 100% de tijd voor legde alles tot in de kleinste details uit, gaf me soms een schop onder mijn kont of liet mij zien dat dingen wel mogelijk waren. 


Alles wat we besproken schreven we op blaadjes en wat in het begin soms leek alsof we van het ene idee naar het andere idee hopte, hoe verder de dag vorderde kwam alles steeds dichter bij elkaar. Het resultaat was dat ik een compleet nieuw aanpak voor mijn bedrijf kreeg. Met dezelfde einddoelen als waar ik al aan werkt maar nu met een gestructureerde aanpak van hoe ik bij mijn einddoelen zou komen.

We maakte daarna een to do list met alles wat gedaan moest worden, vervolgens keken we naar wat ik als eerste mocht gaan aanpakken en wat de volgorde verder mocht worden.


Eenmaal thuis gekomen heb ik mijn muur behangen met alle briefjes, letterlijk het neemt een halve muur in beslag. Maar nu kan ik wel zien waar ik aan mocht gaan werken. In een week tijd heb ik meer voor elkaar gekregen dan daarvoor in 2 maanden, waarschijnlijk omdat er zoveel structuur in mijn to do lijst zat. 


Ik denk dat ik momenteel nog voor zeker een jaar werk heb liggen om allemaal te gaan uitwerken. Maar vanaf de eerste week na de groeispurt merk ik verschil in mijn bedrijf. Mensen nemen meer contact op, ik vind het veel leuker om te werken aan mijn bedrijf omdat ik verschil zie. En nu we drie maanden verder zijn heb ik mijn doel voor eind 2022 al behaald! Maar we gaan gewoon lekker door niet met dromen maar met doen.


Het aller fijnste aan de groeispurt vond ik dat er 1 op 1 gekeken werd maar mijn persoonlijke situatie. Ik doe niet alleen fotografie in mijn bedrijf wat dus maakt dat het een uniek plan echt alleen voor mij is geworden. Vaak is iets in mijn bedrijf gericht op of fotografie of gericht op geboorteondersteuning en tijdens de groeispurt hebben we gekeken naar allebei. En dat is wat voor mij compleet het verschil heeft gemaakt zodat ik met alles nu aan de slag kan gaan met een persoonlijk plan helemaal gemaakt voor alleen mij!

Janna - www.moedergevoel.nl

In dit 1:1 "Groei-spurt" traject help ik je met:

Jouw bedrijf weer ​​​​op de rit

Gewoon concreet en to the point. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? En wat hebben we nodig om daar te komen? Dat is geen magie, dat is strategie.

Orde scheppen in de chaos

Waar lekt jouw bedrijf en waar lekt jouw energie? We gaan jouw bedrijf helemaal onder de loep nemen en vaak zie ik in no time waar het 'rammelt' en hoe we dat kunnen gaan verbeteren. Wat zijn de 'fouten' die je keer op keer maakt en waar hou jij onbewust je eigen groei tegen?

Concreet business plan

In een paar uur tijd zetten we een super sterk business plan in elkaar voor jou waar je minstens een jaar mee vooruit kan. In kleine stapjes, dat wel. Zo houd jij overzicht en is groei niets meer dan een logisch gevolg.

IJzersterke marketing

Je kunt best een tijdje lekker draaien met je bedrijf maar vroeg of laat komt het er op neer dat je een ijzersterke marketing moet gaan inzetten om écht maximaal te kunnen gaan groeien. Marketing is zoveel meer dan elke dag een nieuwe post op social media plaatsen! We gaan jouw ideale klant in kaart brengen en daar jouw eigen, persoonlijke, authentieke maar ijzersterke marketing op aanpassen.

Groei en optimalisatie

Omdat ik echt 1:1 met jou in je bedrijf mee kan kijken zie ik razendsnel waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. In de meeste gevallen zijn dit mogelijkheden die je zelf nooit bedacht zou hebben maar die wel naadloos aansluiten bij wie jij als fotograaf en ondernemer bent.

Support & Feedback

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! We gaan dit samen doen! We gaan er 1 dag samen voor zitten en daarna ontvang je nog 1 maand lang mijn support en feedback waar jij dat nodig hebt. Je hebt dagelijks toegang tot mijn jarenlange ervaring waardoor jij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden.

"Dianne heeft de kracht, energie en ervaring om jou totaal uit je comfort zone te trekken op een liefdevolle maar toch doeltreffende manier."


Desiree Dijk Fotografie

Deze 1:1 "Groei-Spurt" is voor jou als je:

 • Het stadium van de startende fotograaf voorbij bent.
 • Misschien nog in loondienst bent maar daar graag mee wil stoppen.
 • Minimaal €10.000 omzet per jaar draait.
 • Geen budget hebt of in aanmerking komt voor een het 1:1 Groei-traject van ByDianne Academy
 • Genoeg motivatie en discipline hebt om zelfstandig aan de slag te gaan.
 • Wel behoefte hebt aan iemand die echt even persoonlijk met jou en je bedrijf mee kijkt.
 • Weet dat je meer in je mars hebt maar het zelf even niet meer ziet.
 • Op zoek bent naar een betrokken 1:1 mentor met fotografie kennis die weet hoe de markt in elkaar zit.
 • Meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd wilt.
 • Letterlijk klaar bent voor een groei-spurt
 • Bijvoorbeeld ambities hebt om workshops te gaan geven maar niet weet waar je moet beginnen
 • Het tof lijkt om een stukje passief inkomen op te zetten maar geen idee hebt hoe je dit moet opzetten
 • Houdt van een no-nonsens mentor met een to-the-point aanpak.

Are u ready?

Plan dan nu jouw intake in, we gaan dan samen kijken waar je nu staat, waar jouw kansen liggen, waar je naar toe wilt en of de groei-spurt de juiste volgende stap gaat zijn voor jou.


                   

Veelgestelde vragen over de Groei-Spurt

Hoelang duurt dit traject?

In de "Groei-Spurt" gaan we 1 complete dag intensief samenwerken en het totale traject duurt 1 maand.

Hoe ziet het traject er uit en wat kost het?

We gaan in 1 dag tijd jouw hele bedrijf binnenste buiten keren. Al jou kansen en mogelijkheden op een rijtje zetten in hap-klare stukjes zodat jij er na afloop ook echt mee aan de slag kunt. Na de "KICK-OFF" sta ik je in de eerste (en lastigste) maand bij om de eerste belangrijkste stappen te gaan zetten. Deze "Groei-Spurt" kost €1997,- of 3x €700,- En na je (eerste) betaling neem ik zsm contact met je op om de "kick-off" in te plannen.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Yes 👏🏼Jij bepaalt of je het bedrag in 1, 2 of 3 termijnen betaalt bij de check-out.

Ik draai nog geen €12.000 omzet per jaar, is dit traject geschikt voor mij?

Het is zeker mogelijk, maar ik kan me goed voorstellen dat de investering dan wellicht nog te hoog voor je gaat zijn. Als dat niet het geval is en jij wel graag wil samen werken schroom dan niet om de "groei-spurt" te boeken.

Hoe weet ik of dit traject geschikt is voor mij?

Als jij je herkent in de bovenstaande teksten, de pijnpunten en behoefte hebt aan 1:1 begeleiding dan is de kans heel groot dat dit traject bij je past.

Wat is het verschil tussen de "groei-spurt" en het "groei-traject"?

Het verschil zit hem o.a. in de duur van dit traject. De "groei-spurt" duurt 1 maand en het "groei-traject" duurt 9 maanden. Niet elke fotograaf ziet het zitten om zolang met een vaste mentor samen te werken of heeft het budget voor een intensief 1:1 traject. De voordelen van de "groei-spurt" zijn o.a. de lagere investering en een korter traject. Het voordeel van het "groei-traject" is de langdurige intensieve begeleiding en de stok achter je deur. Het is aan jouw eigen zelfkennis welke van deze trajecten het beste bij je past. Ben jij iemand die het lastig vindt om patronen te doorbreken en heb je graag langere tijd een stok achter de deur? Dan is het "groei-traject" een goed idee. Maar draai jij nog geen 30K per jaar en beschik jij over voldoende motivatie en discipline om na onze maand samenwerking het zelf goed door te zetten? Dan is de "groei-spurt" perfect voor jou.