1:1 Groei-Spurt

In 1 dag tijd een complete strategie op tafel om jouw business x2 te laten gaan
null

Hi enthousiaste, leergierige en hardwerkende fotograaf.

Je bent een ambitieuze fotograaf, runt een tof fotografie bedrijf met veel potentie en hebt de afgelopen jaren al veel aan je fotografie skills gewerkt. Maar tóch mist er wat en 'doe je maar wat' voor je gevoel. En dat zie je terug in je werk, in je bedrijf en in je cijfers. Want echte groei blijft uit.

Hoe klinkt een "Groei Spurt" dan voor jou? 

Laten we samen eens 1 volledige dag om de tafel gaan zitten, je bedrijf even helemaal binnenste buiten keren en werken aan een mega-sterke strategie.

Wat heb jij nodig om jouw doelen te behalen en wat is het je waard om jouw business x2 te laten gaan?

11 Groei-traject - Foto Dianne - ByDianne

Je bent een ambitieuze fotograaf, maakt prachtige foto's en draait misschien al lekkere omzet per maand, maar:

👉🏻 Je hebt geïnvesteerd in allerlei cursussen en masterclasses maar écht resultaat boek je nog niet.
👉🏻 Je weet inmiddels best goed hoe je met je camera overweg moet maar toch blijft die groei uit.
👉🏻 Je voelt dat er meer in jou en in je business zit en je bent helemaal klaar met 'small thinking'.
👉🏻 Je wilt niet meer ávonden lang achter de computer doorbrengen

👉🏻 Je wil jezelf graag meer salaris uit kunnen betalen
👉🏻 En hoe je nu écht meer klanten en meer omzet moet generen weet je niet zo goed.

👉🏻Jij wilt dit jaar je bedrijf gewoon x2 laten gaan!

⭐️ Je bent klaar voor maximale groei en je wil graag meer impact gaan maken.

⭐️ Je wilt gaan werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. 

⭐️ Jij wilt meer klanten, meer omzet én meer vrije tijd.

"Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen..."

Het begon allemaal met een enorme passie voor fotografie en de wens de camera beter te leren beheersen. Dat dit heeft mogen resulteren in een fulltime job als fotograaf en de gezonde, groeiende onderneming die ik nu heb is een droom die uitkomt. 

Een sleutelfiguur in mijn ontwikkeling is absoluut Dianne geweest. Zij wist direct de vinger op de zere plek te leggen.  Dianne is een fantastische fotograaf met die zelfde gedeelde passie voor fotografie, daarnaast is ze kritisch, open en is ze zeker niet bang om je een spiegel voor te houden. 

Zij gaf mij concrete aanwijzingen op technisch vlak, maar ook het belang van keuzes maken, specialiseren en marketing. Dit alles gaf mij een enorme drive om beter te worden. Ben haar daar nog steeds heel dankbaar voor. 🙏🏼

Jill Streefland - Jill Streefland Fotografie

Even de praktische kant van de "Groei-Spurt"

Jij wilt een "Groei-Spurt" voor je bedrijf maar weet even niet hoe je door dat omzet plafond moet beuken, hoe je jouw patronen doorbreekt en het lukt je niet meer om nog meer mogelijkheden en kansen te zien om jouw business x2 te laten gaan. Je vindt het fijn als iemand persoonlijk met jou en je bedrijf mee kijkt maar hebt genoeg motivatie en discipline om het, na een zetje in de goede richting, zelf op te pakken en ook echt door te pakken.

Dan is het tijd voor de 1:1 "Groei-Spurt" van ByDianne Academy.
We gaan in dit maandtraject intensief aan de slag door te beginnen met 1 volledige dag samen te gaan zitten en alles, maar dan ook álles onder de loep te nemen. Waar sta je nu, waar wil je naar toe en hoe gaan we daar komen? Gewoon to the point. En vooral wat past bij jou. Als fotograaf en als ondernemer. Aan het eind van deze dag ga jij met een compleet business plan op zak weer richting huis en heb je voldoende tips, strategieën en mogelijkheden om een heel jaar mee aan de slag te gaan en zo jouw bedrijf x2 te laten gaan. En met x2 bedoel ik; die omzet verdubbelen.

Van 10K naar 20K. 

Van 20K naar 40K.

Van 30K naar 60K.

Zeg het maar, wat zijn jouw doelen? Waar wil je naar toe? Op een gegeven moment zie je het zelf niet meer. Je weet wat je doelen zijn. Je weet wat je wilt. Maar je weet even niet meer hoe je daar moet komen.

Na deze "KICK-OFF" zit het er nog niet op voor ons. Nee, die "KICK-OFF" is slechts het begin! En daarom duurt deze "Groei-Spurt" een maand. Want dat is de tijd die jij nodig hebt om echt even van je plek af te komen en de route die we samen bedacht hebben verder uit te gaan stippelen. En die eerste maand is de lastigste dus daarin heb je mijn hulp, support & feedback nog heel vaak nodig. En die krijg je. Een maand lang.

Mijn aanpak? To the point. No-nonsens.

Jouw doel is mijn missie.

Wat zou er gebeuren met je bedrijf als we jouw sterke punten wat meer in de spotlight gaan zetten?

Even voorstellen...

Ik help professionele fotografen met groeien in hun eigen bedrijf. Door mijn jarenlange ervaring achter de camera, het toepassen van een ijzersterke marketing en het bouwen aan mijn eigen bedrijf weet ik hoe de oververhitte markt in elkaar zit, hoe je jezelf positioneert tussen de vele andere fotografen zodat jij vanuit authenticiteit kunt gaan fotograferen én ondernemen.  En that's where the magic happens. Meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd.

Mijn naam is Dianne, een ondernemende fotograaf & fotograferende ondernemer. Ik run al jarenlang een tonnen bedrijf in de fotografie door mezelf te blijven ontwikkelen, te fotograferen op het hoogste niveau en exact te weten wat mijn sterke en unieke kanten zijn als fotograaf en als ondernemer maar altijd met mijn kinderen en gezin op nummer 1! Ik vind dat het leven te kort is om opdrachten te fotograferen die ik niet leuk vind, avonden lang achter photoshop door te brengen en meer energie in mijn werk te stoppen dan dat ik er voor terug krijg.

Waar ik 10 jaar geleden nog teveel tijd kwijt was aan nabewerken van mijn foto's, eindeloos klantencontact, een onoverzichtelijke website, nauwelijks volgers op social media, telkens over mijn grenzen heen liet lopen, altijd weer frustraties had omdat zelfs mijn absurd lage tarieven nog teveel waren voor sommige klanten en ik mezelf onderaan de streep net een minimum salaris kon uitbetalen en toch nauwelijks tijd had voor mijn gezin is dat nu compleet anders en heb ik in mezelf geïnvesteerd als fotograaf én ondernemer. Ik geloof namelijk dat deze twee hand in hand gaan.


Mijn grootste groei ligt in het opbreken van mijn bedrijf in hap-klare-stukjes. Iets wat je als fotograaf en ondernemer soms zelf niet meer kunt omdat je meer bezig bent met 'brandjes blussen'. Ik nam élk onderdeel van mijn bedrijf onder de loep en besloot dat kleine stapjes óók stapjes zijn.

In no time boekte ik hier geweldige resultaten mee en word ik geboekt door de tofste klanten, heb ik mogen fotograferen op de mooiste plekjes ter wereld, voer ik nooit meer discussies over mijn tarieven, heb ik een wachtlijst voor fotoshoots, zit ik voor het komende jaar volledig volgeboekt met bruiloften, win ik internationale awards met mijn foto's, verkoop ik meer dan 2000 online cursussen per jaar en mag ik andere professionele fotografen coachen zodat ook zij deze maximale groei door kunnen gaan maken. Voor meer écht toffe klanten, meer omzet en meer vrije tijd.

In de tijd dat jij blijft aanmodderen en blijft twijfelen over de volgende stap in je bedrijf gaat iemand anders er vandoor met jouw klanten...

In dit 1:1 "Groei-spurt" traject help ik je met:

Jouw bedrijf weer ​​​​op de rit

Gewoon concreet en to the point. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? En wat hebben we nodig om daar te komen? Dat is geen magie, dat is strategie.

Orde scheppen in de chaos

Waar lekt jouw bedrijf en waar lekt jouw energie? We gaan jouw bedrijf helemaal onder de loep nemen en vaak zie ik in no time waar het 'rammelt' en hoe we dat kunnen gaan verbeteren. Wat zijn de 'fouten' die je keer op keer maakt en waar hou jij onbewust je eigen groei tegen?

Concreet business plan

In een paar uur tijd zetten we een super sterk business plan in elkaar voor jou waar je minstens een jaar mee vooruit kan. In kleine stapjes, dat wel. Zo houd jij overzicht en is groei niets meer dan een logisch gevolg.

IJzersterke marketing

Je kunt best een tijdje lekker draaien met je bedrijf maar vroeg of laat komt het er op neer dat je een ijzersterke marketing moet gaan inzetten om écht maximaal te kunnen gaan groeien. Marketing is zoveel meer dan elke dag een nieuwe post op social media plaatsen! We gaan jouw ideale klant in kaart brengen en daar jouw eigen, persoonlijke, authentieke maar ijzersterke marketing op aanpassen.

Groei en optimalisatie

Omdat ik echt 1:1 met jou in je bedrijf mee kan kijken zie ik razendsnel waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. In de meeste gevallen zijn dit mogelijkheden die je zelf nooit bedacht zou hebben maar die wel naadloos aansluiten bij wie jij als fotograaf en ondernemer bent.

Support & Feedback

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! We gaan dit samen doen! We gaan er 1 dag samen voor zitten en daarna ontvang je nog 1 maand lang mijn support en feedback waar jij dat nodig hebt. Je hebt dagelijks toegang tot mijn jarenlange ervaring waardoor jij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden.

Je kunt je business niet laten groeien zonder aan je eigen ondernemers skills te werken.

Deze 1:1 "Groei-Spurt" is voor jou als je:

 • Het stadium van de startende fotograaf voorbij bent.
 • Misschien nog in loondienst bent maar daar graag mee wil stoppen.
 • Minimaal €12.000 omzet per jaar draait.
 • Geen budget hebt of in aanmerking komt voor een het 1:1 Groei-traject van ByDianne Academy
 • Genoeg motivatie en discipline hebt om zelfstandig aan de slag te gaan.
 • Wel behoefte hebt aan iemand die echt even persoonlijk met jou en je bedrijf mee kijkt.
 • Weet dat je meer in je mars hebt maar het zelf even niet meer ziet.
 • Op zoek bent naar een betrokken 1:1 mentor met fotografie kennis die weet hoe de markt in elkaar zit.
 • Meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd wilt.
 • Klaar bent om je bedrijf x2 te laten gaan.
 • Bijvoorbeeld ambities hebt om workshops te gaan geven maar niet weet waar je moet beginnen
 • Het tof lijkt om een stukje passief inkomen op te zetten maar geen idee hebt hoe je dit moet opzetten
 • Houdt van een no-nonsens mentor met een to-the-point aanpak.

Are u ready?

Plan dan nu jouw "Groei-spurt" in, we gaan dan samen kijken waar je nu staat, waar jouw kansen liggen, waar je naar toe wilt en hoe we daar kunnen gaan komen.
                   

Veelgestelde vragen over de Groei-Spurt

Hoelang duurt dit traject?

In de "Groei-Spurt" gaan we 1 complete dag intensief samenwerken en het totale traject duurt 1 maand.

Hoe ziet het traject er uit en wat kost het?

We gaan in 1 dag tijd jouw hele bedrijf binnenste buiten keren. Al jou kansen en mogelijkheden op een rijtje zetten in hap-klare stukjes zodat jij er na afloop ook echt mee aan de slag kunt. Na de "KICK-OFF" sta ik je in de eerste (en lastigste) maand bij om de eerste belangrijkste stappen te gaan zetten. Deze "Groei-Spurt" kost €1997,- of 3x €700,- En na je (eerste) betaling neem ik zsm contact met je op om de "kick-off" in te plannen.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Yes 👏🏼Jij bepaalt of je het bedrag in 1, 2 of 3 termijnen betaalt bij de check-out.

Ik draai nog geen €12.000 omzet per jaar, is dit traject geschikt voor mij?

Het is zeker mogelijk, maar ik kan me goed voorstellen dat de investering dan wellicht nog te hoog voor je gaat zijn. Als dat niet het geval is en jij wel graag wil samen werken schroom dan niet om de "groei-spurt" te boeken.

Hoe weet ik of dit traject geschikt is voor mij?

Als jij je herkent in de bovenstaande teksten, de pijnpunten en behoefte hebt aan 1:1 begeleiding dan is de kans heel groot dat dit traject bij je past.

Wat is het verschil tussen de "groei-spurt" en het "groei-traject"?

Het verschil zit hem o.a. in de duur van dit traject. De "groei-spurt" duurt 1 maand en het "groei-traject" duurt 9 maanden. Niet elke fotograaf ziet het zitten om zolang met een vaste mentor samen te werken of heeft het budget voor een intensief 1:1 traject. De voordelen van de "groei-spurt" zijn o.a. de lagere investering en een korter traject. Het voordeel van het "groei-traject" is de langdurige intensieve begeleiding en de stok achter je deur. Het is aan jouw eigen zelfkennis welke van deze trajecten het beste bij je past. Ben jij iemand die het lastig vindt om patronen te doorbreken en heb je graag langere tijd een stok achter de deur? Dan is het "groei-traject" een goed idee. Maar draai jij nog geen 30K per jaar en beschik jij over voldoende motivatie en discipline om na onze maand samenwerking het zelf goed door te zetten? Dan is de "groei-spurt" perfect voor jou.