Photoshop PRO cursus

Incl mijn (RAW) foto's om mee te oefenen

Newborn, zwangerschap, kinder & dieren fotografie

Onbeperkt toegang tot de video's, bepaal je eigen tempo

Toegang tot de ByDianne Academy community

Watch-Me-Edit - ByDianne
€ 695,-

Photoshop PROcursus

De meest unieke Photoshop cursus van Nederland.
Nergens anders krijg je de RAW & PSD bestanden er bij! Zo kun jij écht 1:1 oefenen.

 • Zwangerschaps-, newborn- en kinderfotografie.
 • Zomer en Winter.
 • Binnen en buiten.
 • Zon en schaduw.

Word een master in Photoshop dankzij de ontzettend uitgebreide FULL-EDIT video’s waarin ik mijn foto’s van begin tot eind na bewerk en ze omtover tot ware kunstwerken.

Zo ziet de cursus er uit:

Maak van jouw foto's echte kunstwerkjes!

Even spieken?

Benieuwd wat er sowieso allemaal aan bod komt in de Photoshop ALL in One cursus?
Download dan hier alvast de inhoudsopgave.

Deze video’s staan nú al klaar en op je te wachten.

Bonus materiaal en extra video’s die nog toegevoegd gaan worden zijn nog niet in dit overzicht meegenomen.

Online Photoshop PRO Cursus - ByDianne (2)
€695,- ( of 6x €120,-)

Er is een tijd van ‘aan pielen’ en een tijd om échte stappen te gaan zetten.

Stiekem stop jij nog veel te veel tijd in het nabewerken van je foto’s. En ondanks dat je er onwijs veel tijd in stopt ben je nooit helemaal happy en tevreden met het eindresultaat. De meest uitgebreide youtube video’s heb je bekeken en vaak ga je door tot in de late uurtjes.

Wat ben jij al goed bezig!

De wíl om een master in Photoshop te worden is er overduidelijk. Maar hoe meer je probeert te ontdekken in Photoshop, hoe meer jij soms je passie en het plezier in het nabewerken lijkt te verliezen..
En dat is zonde! En absoluut niet nodig!

Het maakt niet uit of je een hobby fotograaf of professional bent, 1 ding hebben álle fotografen met elkaar gemeen; de ambitie om een nóg betere fotograaf te worden.


Heb je vragen? Bekijk dan even meest gestelde vragen onder aan deze pagina.

Online Photoshop PRO Cursus - Uitspraak - ByDianne

”Mijn oud-cursisten verbazen zich over mijn openheid in mijn cursussen. Ik beloof hen dat ik ál mijn tips en trucs laat zien en dat doe ik dus ook. Met bescheiden trots kan ik dus zeggen dat mijn cursisten enorme groei doormaken na het volgen van 1 van mijn cursussen.
En dát is mijn missie en waar ik het voor doe!”

Ik snap wel waarom jij Photoshop liever kwijt dan rijk bent…

Datgene wat jou nú nog tegenhoudt en waarom het nog niet helemaal wil lukken, is precies de kracht van Photoshop. Je hebt alleen nog niemand gevonden die je dit in Jip en Janneke taal uitleg. En stap voor stap voordoet. Vooral dat voordoen is KEY. Want zeg nou zelf; we leren nu eenmaal sneller als we het in praktijk voorgedaan krijgen. En het liefst willen we dat zelf meteen in praktijk kunnen brengen. En dat maakt deze Photoshop cursus zo uniek. Je krijgt bij elke nieuwe les namelijk ook de bijbehorende RAW én PSD bestanden, zo kun jij 1:1 oefenen en het geleerde meteen in praktijk brengen!
Aanhalingstekens - ByDianne

Dianne geeft je oprecht een kijkje in haar keuken en legt echt alles op tafel. Heel duidelijke filmpjes met goede uitleg die meteen in de praktijk toepasbaar zijn. Dianne heeft mijn niveau tijdens deze photoshop cursus wederom naar een hoger level getild!

Bertina Keuken – Puur & Uniek Fotografie

Een tipje van de sluier...


Als je nú mee doet met de Photoshop PRO cursus ontvang je:

Wat nou als iemand je even aan de hand meeneemt. En je stap voor stap laat zien hoe jij maximale uit je foto, jezelf én photoshop kunt halen?

Wat nou als je al die tijd van ‘aan pielen’ eens zou stoppen in écht grote stappen, in groei, in NEXT LEVEL?

Stel je eens voor dat je een cursus zou volgen die gemaakt is door iemand die precíes weet waar jij tegen aan loopt. Een cursus die speciaal ontwikkeld is voor kinderfotografie. Opgebouwd in duidelijke hoofdstukken. Nederlandstalig gesproken.

Een cursus waarbij je álle RAW bestanden mee krijgt. Zodat jij 1:1 mee kunt photoshoppen. Echt mee kunt oefenen. Omdat je nu eenmaal een praktijk mens bent.

 • Meer dan 30 video’s
  t.w.v. > €3000,- 
 • Alle RAW & PSD bestanden
  t.w.v. € onbetaalbaar!
 • Toegang tot de besloten ByDianne community
  t.w.v. €295,-
 • Groepsbegeleiding door Dianne
  t.w.v. €495,-
 • Extra BONUS video’s
  t.w.v. €1200,-
 • De totale waarde van deze cursus is
  meer dan €4000,- 
Online Photoshop PRO Cursus - Hoe werkt de cursus - ByDianne

Zo werkt de cursus

Deze cursus is een online cursus. Na het betaal proces ontvang je een mailtje met daarin de aanmeld gegevens voor de online leeromgeving.

Je kunt dus over 10 minuten al van start gaan!

Na het inloggen krijg je direct toegang tot de video’s en de bijbehorende community zodat je contact kunt leggen met mij en je mede-cursisten en de resultaten met elkaar kunt delen.
Je hoeft het niet alleen te doen!

Druk, druk druk? Dat begrijp ik als geen ander!

Het voordeel van de online cursus is dat je hem dus lekker in je eigen tijd, eigen tempo kunt volgen. Zo vaak als jij wilt.

Heb je vragen? Bekijk dan even meest gestelde vragen onder aan deze pagina.

Een kleine sneek-peek....

Volg de online cursus in je eigen tijd, op jouw tempo en wanneer jij wilt

Online Photoshop PRO Cursus - Uitspraak - ByDianne

Ik wil de beste Photoshop cursus van NL maken

De cursus bevat meer dan 30 overzichtelijke, Nederlandstalige video’s. Gemaakt en ontwikkeld door Dianne van ByDianne Fotografie. Uniek in Nederland zijn de RAW & PSD bestanden die je bij elke video ontvangt. Zo kun je het geleerde meteen in praktijk toepassen! De cursus volg je in je eigen tempo, waar en wanneer jij maar wilt. Geen haast want je hebt onbeperkt toegang tot alle video’s. De video’s zijn zo gemaakt dat deze voor zowel beginners als de gevorderde photoshopper geschikt is. Ben je nog helemaal nieuw en onbekend met photoshop? Dan raad ik je de instap cursus aan, perfect te combineren met deze cursus. En last but no least: deze cursus komt in aanmerking voor de PPO subsidie waarmee je tot wel 2/3e van het totaal bedrag terug krijgt! (zie FAQ onderaan op deze pagina).

Bekijk hier de Photoshop BASIS cursus, perfect te combineren met de Kunst van Photoshop cursus.

Dit vinden andere fotografen:


Zomaar even wat feitjes op een rij over Dianne…

Meer dan 1600 fotoshoots en 100den bruiloften aan fotografie ervaring.
Jarenlange workshop ervaring aan inmiddels ruim 600 (hobby)fotografen.
Top 3 bruidsfotografen van Nederland 2018.
Overall winnaar ‘Beste Trouwfoto’ van het jaar 2017.
Winnaar ‘Beste kinderfoto’ wereldwijd volgens Shoot&Share.
Home - ByDianne

Ik ben als fotograaf ontzettend vaak onzeker geweest, maar de ambitie om te blijven groeien als fotograaf zal altijd winnen.

Hi! Ik ben Dianne, fotograaf achter ByDianne Fotografie & ByDianne Academy. Het fotografie niveau in Nederland naar een hoger niveau tillen, dat is mijn doel! Ik ben een dankbaar mens, dat ik elke dag opnieuw mijn werk met zoveel passie en liefde mag uitvoeren, en in de afgelopen jaren al zo onwijs veel fotografen heb mogen coachen en hen het plezier in het fotograferen en nabewerken heb terug kunnen geven. Er is in Nederland nog zóveel ruimte voor écht goede & succesvolle fotografen.

Lieve woorden van andere cursisten

Mandy Vosters - ByDianne

Mandy Vosters

Hele fijne en leerzame cursus, waarbij je je eigen tempo kunt bepalen en wat voor elke fotograaf toegankelijk is, beginner of pro! Echt een aanrader!
Henrike Freeke - ByDianne

Henrike Freeke

Leerzaam was het, zowel theorie als praktijk. Dianne legt het goed en duidelijk uit. Mede door haar enthousiasme ga je met een hoofd vol nieuwe ideeën naar huis!

                 

Veelgestelde vragen over de Online Photoshop PRO Cursus

Is de Photoshop ALL in One alleen voor professionele fotografen?

Nee hoor, absoluut niet! Maar na het afronden van deze cursus weet jij meer dan menig professional, tof he! Ik leer je editten als een PRO maar deze cursus is voor elke fotograaf die meer uit zijn / haar foto’s wil halen en de ambitie’s heeft om beter te worden. Dus of jij nu een professional of een hobby fotograaf bent, je bent van harte welkom!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor deze cursus heb je enige voorkennis van Photoshop nodig. Wanneer je nog helemaal geen ervaring met Photoshop hebt dan is deze ALL IN ONE cursus perfect te combineren met de Photoshop BASIS cursus van ByDianne Academy.

Ik ben bruidsfotograaf, is deze cursus geschikt voor mij?

De technieken uit deze cursus gebruik zelf niet met bruiloften, die edit ik helemaal in Lightroom omdat Photoshop meer tijd kost. Ik ben er van overtuigd dat je een hoop zult leren van deze cursus maar ik vind hem minder geschikt voor bruidsfotografen en zou hem je niet aanraden.

Ik ben studio fotograaf, is deze cursus geschikt voor mij?

Nee, ik richt me in deze cursus voornamelijk op het editten van buiten-fotografie. Het nabewerken van studio foto’s is een heel andere techniek en komt niet aan bod in deze cursus.

Hoe lang heb ik toegang tot de video's?

Je hebt onbeperkt toegang tot alle video’s inclusief begeleiding door Dianne zodat je echt het onderste uit de workshop kan halen.

Ik heb al eerder jouw @ home cursus gevolgd, is deze nieuwe cursus dan iets voor mij?

Absoluut! Wanneer je al eerder de @ home workshop hebt gevolgd dan is deze ALL IN ONE cursus zeker een aanrader. Ik ga andere foto’s editten en ik ben zelf ook weer gegroeid in de afgelopen jaren waardoor ik je weer heel veel nieuwe technieken kan leren en inspiratie mee kan geven. Daarnaast ontvang je bij deze cursus bij élke video mijn raw bestand zodat jij daar lekker mee kunt gaan oefenen. Dat deed ik nog nooit eerder!

Wanneer start deze cursus?

Wanneer jij wilt! Als je wilt kun je over 10 minuten al beginnen, heb je het de komende tijd erg druk? Dat is geen probleem, je kunt ook over een paar maanden van start gaan. De tijden zijn helemaal door jou zelf in te richten.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Wat tof dat je een cursus wilt volgen! Betalen in termijnen is zeker mogelijk, je kunt bij het afrekenen kiezen voor 1, 3 of 6 termijnen.

Kan ik op elk moment instromen?

Ja, je kunt je inschrijven wanneer jij wilt. Wel zal bij elke 20 nieuwe deelnemers de prijs met €100,- omhoog gaan. Dat is natuurlijk niet erg, want je ontvangt nog steeds veel meer waarden dan je er voor betaald! Deze cursus is letterlijk goud waard!

Kan ik als 'leek' ook meedoen aan deze cursus?

Er zijn 2 photoshop cursussen die je kunt boeken.
De BASIS en de ALL IN ONE versie. Deze cursussen zijn perfect met elkaar te combineren. Wanneer je niet tot nauwelijks ervaring hebt met Photoshop dan raad ik je aan om de BASIS er bij te boeken. Zo haal je het maximale uit beide cursussen.

Ik heb nog geen ervaring met Photoshop

Er zijn 2 photoshop cursussen die je kunt boeken.
De BASIS en de ALL IN ONE versie. Deze cursussen zijn perfect met elkaar te combineren. Wanneer je niet tot nauwelijks ervaring hebt met Photoshop dan raad ik je aan om de BASIS er bij te boeken. Zo haal je het maximale uit beide cursussen.

Krijg ik een btw factuur bij mijn bestelling?

Jazeker, zodra je een cursus hebt aangeschaft ontvang je een factuur in je mailbox. Alle tarieven die je in de ByDianne Academy ziet staan zijn incl 9% of 21% btw.

Hoeveel tijd kost deze workshop ongeveer per week?

Deze cursus bevat meer dan 400 minuten aan beeld materiaal, het is aan jou hoe vaak je deze video’s gaat bekijken. De ene cursist wil het liefst elke dag een uur lang aan de cursus spenderen en de andere cursist heeft aan een uur week voldoende.

Welke Photoshop heb je nodig voor deze cursus?

Ik raad je aan om altijd met de nieuwste versie van Photoshop te werken. In deze cursus werk ik met Photoshop 2021.
Bekijk het fotografie plan van Adobe op de website van Adobe. Je hebt dan altijd de juiste versie van Photoshop.

Kan ik een online-cursus of ander product uit jouw webshop cadeau geven?

Dat kan zeker! Stuur een mailtje naar info@bydianne.nl en ik help je graag verder.

Zit ik bij het volgen van de cursus vast aan bepaalde dagen en tijden?

Nee hoor, je kunt binnen de termijn van de cursus zelf bepalen wanneer je begint en wanneer je de video’s bekijkt. Zo kun je dus heel flexibel een cursus volgen, waar en wanneer jij wilt en zo vaak als jij wilt!

Hoe kan ik de video's van de cursus bekijken?

Alle video’s staan in een afgeschermde online leeromgeving, nadat je betaling voor de cursus voldaan is krijg je automatisch per mail de inloggegevens hiervan en kun je meteen inloggen en de video’s bekijken.

Hoe kan ik affiliate worden?

Wat super tof dat je een affiliate voor de ByDianne Academy wilt worden. Ik vertel je er tijdens de cursus die je geboekt hebt meer over.

             

Nieuwtjes, actie’s en freebies in je mail?

Dit krijg je NIET: Nutteloze onzin in je mail.

Dit krijg je WEL: Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cursussen, actie’s en gratis freebies.
En in elke nieuwsbrief een nieuwe kortingscode, exclusief voor nieuwsbrief abonnees!