Leren fotograferen

Welkom in de ByDianne Academy shop!

Heb je een prachtige camera in de kast liggen, maar weet je niet precies wat je ermee moet doen? Geen zorgen, je bent niet de enige! Dianne helpt je graag om het maximale uit je camera te halen en je foto's naar een hoger niveau te tillen. Technische bla bla bla? Daar doen we niet aan. 

Al 1000den hobby fotografen gingen je voor met de Basis Fotografie collectie van ByDianne Fotografie.

Basis - niveau

Zonder technische bla-bla-bla

7500+

Cursisten gingen je voor

Flexibel

Op je eigen tijd en tempo

Video

Nederlandstalige video's

GRATIS MASTERCLASS BASIS FOTOGRAFIE

Voor als je een mooie camera hebt maar er geen drol van snapt, laat staan die mooie foto's kunt maken die je zo graag wil maken. Ik ga je helpen!

Online cursus Basis Fotografie

De online basis fotografie cursus is perfect voor iedereen die net begint. In eenvoudige, begrijpelijke taal legt Dianne je alles uit wat je moet weten om aan de slag te gaan. Van de basisinstellingen van je camera tot compositie en belichting - na deze cursus ben je klaar om te schitteren met je foto's!

Fotografie spiekbriefjes

Geen gedoe met uitgeprinte en verkreukelde spiekbriefjes!
Nooit meer zoeken op je telefoon naar het digitale bestand. Altijd bij de hand. Ze passen in je portemonnee, kontzak of camera tas.

Bestel nu jouw set spiekbriefjes en krijg een online mini cursus t.w.v. €47,- cadeau!

Eerste Hulp Bij Ongelukte foto's

Tijd om die prachtige uit de kast te halen, met dit EHBO boek wordt fotograferen kinderspel! En dankzij dit unieke boek wordt fotograferen voor jou én je kids een stuk leuker! Het EHBO fotografie boek is onmisbaar voor elke hobby fotograaf, een basis cursus in geschreven en getekende Jip en Janneke taal.

Misschien vind je dit ook leuk

Gratis E-Book 📸

7 simpele tips om direct mooiere foto's te maken 

Volg Dianne op social media

Een kijkje achter de schermen, de nieuwste foto's, business inspiratie & motivatie, nieuwste aanbiedingen en cursussen. Blijf op de hoogte!

Volg Dianne op social media

Een kijkje achter de schermen, de nieuwste foto's, business inspiratie & motivatie, nieuwste aanbiedingen en cursussen. Blijf op de hoogte!
Hanneke Engel-Visser - ByDianne
Hanneke Engel-Visser
Ik heb dit jaar alle workshops van ByDianne aangeschaft. Het wordt op een makkelijke manier (Jip en Janneke taal) uitgelegd en voorgedaan in de video's. Ik was zelf totaal niet thuis in Lightroom, maar ik kan nu niet meer zonder!
Jill Streefland
Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ze is een fantastische fotograaf, daarnaast is ze kritisch en open en zéker niet bang om een spiegel voor te houden. Aanrader dus!
Anita Verweij - ByDianne
Anita Verweij
Ik heb inmiddels meerdere cursussen bij ByDianne gevolgd. Kinderfotografie, photoshop cursussen en de online Lightroom cursus. Echt veel van Dianne geleerd en zou haar dus absoluut aanraden!