Aanmelden voor Business Boost 2024 kan nog:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Full Focus Business Boost

In 12 maanden als een raket ondernemen op je eigen manier

 Ja! Ik doe mee!
12 maanden traject (januari - december 2024)

de Business Boost

In 12 maanden als een raket ondernemen op je eigen manier


 Ja! Ik doe mee!
12 maanden traject (januari - december 2024)

Ik dacht ook lang dat die stress en ‘all over the place’ zijn erbij hoorden.

Je wilt het allemaal aanpakken. En goed ook. Je marketing op orde hebben, áán je bedrijf werken en op een natuurlijke manier nieuwe klanten aantrekken. Maar eerlijk, soms is dat best pittig.

Alsof je je focus verliest in het megadrukke bestaan van jouw leven. Komt vanzelf wel een keer, toch? 


 1. Nou nee, nog niet misschien. 


Maar je verdient het wél. En geloof me, het kan. Ik dacht ook lang dat die stress en ‘all over the place’ zijn erbij hoorden. Maar leren HOE je iets moet doen in plaats van alleen maar WAT je zou moeten doen, geeft zoveel rust en vertrouwen. 


Tijd voor de juiste mindset, praktische opdrachten en de juiste coaching dus. Met hulp van experts, mijn kennis en kunde en samen met andere ambitieuze fotografen die als een raket willen gaan.


In het 12 maanden groepstraject Business Boost leer ik je ontdekken hoe!

Deelnemers over de Business Boost:

Ik besloot mee te doen aan de Business Boost en van Dianne te willen leren omdat ze een waardevolle vrouw/coach is, met ontzettend veel kennis, inzicht en ervaring. De waarde van de video's in de online leeromgeving is echt heel goed. Heel breed aanbod en ook fijn dat het korte filmpjes zijn, met een opdracht er aan gekoppeld zodat je meteen aan het werk / denken wordt gezet. Mocht je twijfelen om mee te doen aan de Business Boost dan zou ik je dit willen zeggen; Het is jóuw bedrijf, weet dat je het echt zelf moet doen, icm met de groep online. Als je lekker in je vel zit en er vol voor wil en kan gaan, pak het dan aan en haal alles er uit wat erin zit! Dankzij de Business Boost heb ik al heel veel aan mijn mindset kunnen veranderen, zet ik keer op keer weer stappen in mijn business en durf ik mezelf veel meer te laten zien.


Eveline van Eveline ter Veer Fotografie


Als je mij vraagt waarom ik van jou wil leren kan ik daar heel duidelijk over zijn: Na alles wat ik al van je gevolgd heb kan ik echt wel vertellen dat jij mijn grote voorbeeld bent. Jij hebt allang bewezen dat je met wilskracht en de juiste mindset overal kan komen en dat vind ik super inspirerend. En jouw vibe is gewoon zo fijn.  Lief, eerlijk en to the point. Ik hou ervan, wist je al! Echt ALLES uit de Business Boost is mega waardevol. Maar tot nu toe het meest waardevolle het hoofdstuk mindset. Dat je dit eigenlijk eerst op orde moet hebben voor je verder gaat. De live coaching met de groep is echt een gigantisch waardevolle toevoeging die in mijn ogen echt niet mag ontbreken en ik nog niet eerder heb gezien in andere trajecten. Juist het meekijken naar andere struggles en tips daarin vind ik heel fijn. Als je twijfelt om mee te doen aan de Business Boost zou ik je dit nog mee willen geven: Stop met het wiel zelf willen uitvinden en onnodig tijd verspillen. De Business Boost is buiten om dat hij geweldig leuk is om te volgen zo gigantisch waardevol. Dit gaat je hoe dan ook 10 stappen verder helpen. En je houd weer tijd over voor andere dingen binnen of buiten je bedrijf om. 


Desiree van Desiree Dijk Fotografie (www.desireedijkfotografie.nl)

‘Je moet wel zichtbaar blijven op social media hoor’.

En: ‘Het is zó belangrijk om met een strategie te werken’.

Hoe bepaal ik mijn prijzen?

Hoe bereik ik de juiste klanten?

Welke manier van sales doen past bij mij? 


Waaaah! Soms kan het leven als ondernemende fotograaf zó overwhelming zijn!

Vooral omdat alles op een bepaalde manier ‘moet’. En dan zoek je ook nog naar een fijne balans tussen werk en privé. Ontmoedigend? Soms wel. Ook al durft niet iedereen dat toe te geven. 


Natuurlijk zou je wel wat hulp willen. Maar je gaat niet zomaar ergens in investeren. Je weet dat een losse masterclass of online cursus jou niet genoeg biedt. Begeleiding en oefeningen van iemand die echt weet hoe het werkt.

Anderen die naar je luisteren. Persoonlijk advies. Dat wil je.

Met mijn expertise van fotografie en ervaring in de overvolle markt, maak ik jouw blinde vlekken zichtbaar.

Niet altijd leuk, wel de enige manier om echt stappen te maken.

Ik had ooit dezelfde struggles en leidt nu een mega succesvolle onderneming.

Dat kun jij ook, beloofd!

In dit traject voel je dus de flexibiliteit van een online programma gecombineerd met de kracht van de groep.

Voor de investering van

 minder dan 1 fotoshoot per maand zet jij een ijzersterke fundering neer voor jouw fotografie bedrijf

 Yes, ik doe mee!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alles veranderde toen ik ging werken aan mijn eigen mindset.

Hi topper, mijn naam is Dianne en ik ben jouw coach en grootste supporter in de Business Boost. Met mijn jarenlange ervaring als fotograaf in deze overvolle markt gecombineerd met mijn gierende vrouwelijke hormonen én onzekere stemmetjes weet ik wat jij nodig hebt om grootser te gaan zijn. Jouw plek in de markt weer terug te veroveren en je passie voor fotografie weer nieuw leven in te blazen.


Mijn business (en daarmee automatisch ook mijn privéleven) veranderde 180 graden op het moment dat ik écht aan de slag ging met mijn mindset. Ik kwam er achter dat ik de grootste saboteur was voor mijn eigen succes. Dat ik diegene zélf was die mij zo klein hield waardoor groots dromen zó eng voelde dat ik er niet eens aan begon..


Door mindset te gaan combineren met strategie ging er een wereld voor me open. Waarom leren we dit in geen enkele andere cursus? Ik dacht dat ik bést veel wist. Little did I know.


In korte tijd ging mijn bedrijf door het plafond. Niet omdat ik mezelf afhankelijk maakte van anderen (mijn klanten, mijn omgeving of diegene waarbij ik cursussen volgde) maar omdat ik het heft in eigen handen nam. Ik ging aan de slag met mezélf en alles wat tussen m'n oren zit. Confronterend? Absoluut. Maar dit heeft zo'n grote impact gehad op de groei in mijn business.


Ik stopte met de regeltjes te volgen en ging spelen. Letterlijk. En daar stop ik nooit meer mee. En dat is precies wat wij gaan doen in de Business Boost. Je hoeft het niet (meer) alleen te doen! We gaan meeliften op de energie van elkaar. Moet jij eens opletten wat dat met je doet! Ja dat klinkt misschien zweverig. Ja ik geloof absoluut in de kracht van fijne energie. Maar ik ben vooral heel praktisch. To the point. Strategisch ingesteld en een kéi in het zien van jouw blinde vlek.


Jóuw doel is mijn missie.

Doe jij wat je het liefst doet?

Ja, een succesvol fotografiebedrijf bouwen, is meer dan alleen foto’s maken.

Een strategie uitzetten, marketingskills, nieuwe klanten binnenhalen.

Alle ballen hoog houden, doe je niet in je eentje. 

In het groepstraject Business Boost krijg je méér dan alleen wat tips. • Het online programma dat je op eigen tempo volgt, bestaat uit 12 modules gericht op mindset, strategie en sales. Alles om de juiste balans te vinden dus.
 • 12 maanden lang coaching en begeleiding door Dianne in de live sessie's. Dat betekent: én groepscoaching én alle ruimte voor vragen én ruimte voor 1:1 hot seat coaching.
 • Exclusieve masterclasses van experts op het gebied van social media, sales, human deisgn, copywriting, Canva en meer.

De focus ligt op mindset en concreet je business aanpakken. Met mijn no nonsense-aanpak en lieve directheid ga je van ‘ik doe maar wat’ naar gericht en authentiek werken. Een combinatie die je nergens anders gaat vinden. Zo kun je doen wat je het liefste doet, op een manier die in jouw leven en onderneming past!


 I'm ready!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En de Business Boost werkt wel, zeg je?

Ja, de kracht schuilt in de gouden combinatie. Niet alleen nieuwe vaardigheden leren, maar vooral nieuwe dingen dóen. Een online cursus met 12 maanden een stok achter de deur: experts, jouw cheerleading mede Business Boosters én mijn begeleiding om je energie op de juiste manier in te zetten. Namelijk: op JOUW manier. 


We brengen je succesmindset in de praktijk. Werken aan financiële zelfraadzaamheid en je ondernemerskills. Door hier dagelijks mee bezig te zijn (hallo online leeromgeving, opdrachten, besloten Discord & Instagram groep, coaching en live-momenten!), wordt het een tweede natuur. Je leert anders kijken. Alles draait om ondernemen op jouw manier. Niet op de mijne of die van iemand anders. Maar we kunnen wel van elkaar leren. 


En soms is dat spannend. Want jezelf kwetsbaar opstellen, hoort er ook bij. En toch geloof ik dat je daarmee het verst komt. Zo ontdek je namelijk wat er écht bij jou past. Zo voel je balans in je leven, heb je meer vrijheid en minder stress. 


Uiteindelijk wil je toch succesvol zijn en doen wat jou gelukkig maakt?

Voor de meesten van ons is dat mooie foto’s maken en mensen prachtige herinneringen geven.

Ik help je met mijn ervaring, kennis en persoonlijke coaching om dat (weer) te bereiken.


Maar je moet wel willen. 

Ik doe mee aan de Business Boost!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Desiree Dijk

https://desireedijkfotografie.nl/

Als je klaar bent voor insane stappen binnen jouw business!

Dianne is een coach die dit met heel veel liefde en passie doet. Ze is recht door zee en pikt jou blokkades of pijnpunten er in no time uit. Dat is natuurlijk 1 ding, maar vervolgens kan ze hier ook gericht tips geven hoe je dit kan aanpakken op jouw manier.


Ze laat je zelf nadenken maar laat wel merken dat ze er is wanneer je dat nodig hebt. Ze zet jou aan, omdat ze er van overtuigd is dat alle kracht, inspiratie en energie al in jou zit! 


Vanaf het moment dat ik gecoacht ben door Dianne is mijn vlammetje aangegaan en mijn deur naar groots denken open gegaan. En nu is de rem eraf om echt groots te denken, en vooral te doen!


Ik denk dat de business boost echt perfect is voor jou als je graag wil groeien, en uit je comfort zone durft en wil stappen! Als je klaar bent voor insane stappen binnen jouw business!


Ik ben echt dankbaar voor de kans dat ik 1:1 mocht samen werken met Dianne en gun deze groei iedereen!❤️

Je weet dat jij nu toe bent aan échte stappen maken. Toch?

Want je wilt..


 • ..concreet en praktisch aan de slag met je bedrijf. Niet meer uitstellen, maar vooral dóen!
 • ..een inspirerende plek waar je business, mindset en passie samenkomen op jouw manier.
 • ..leren van ervaren experts met consistente coaching en een stok achter de deur.
 • ..niet meer soms pieken, maar een constante stroom van klanten en inkomsten.
 • ..zelfverzekerd je onderneming next level brengen en blijvende resultaten behalen.


Ha, dat dacht ik al. Want hallo: herkenbaar.

Business Boost heeft óók zin in jou!

 Ja, ik doe mee!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De expert-masterclasses op een rijtje:

Er zijn een aantal dingen ongelofelijk belangrijk geweest in mijn ontwikkeling en voor mijn succes en ik ben heel erg trots dat ik de beste experts van Nederland voor jullie heb gevonden die een masterclass komen geven. Als Business Booster krijg jij toegang tot de volgende exclusieve masterclasses, gegeven door de beste experts van Nederland in hun vakgebied.

Lotje Euser www.schopnaardetop.nl

Marketing by Design t.w.v. €347,-

Een Human Design masterclass door the one and only Lotje Euser. In tegenstelling tot wat we vaak denken is er geen one way to go als het neerkomt op marketing en ondernemen. Wat voor jou werkt, werkt weer anders voor je collega's. In de Business Boost gaan we niet leren ondernemen uit een boekje of lijstjes afvinken, maar we gaan aan de slag met datgene wat voor jóu werkt. Human Design is hierin een hele waardevolle aanvulling en Lotje gaat in deze masterclass dieper in op hoe jij je marketing kunt voeren volgens jouw unieke Human Design.
Sander van Mierlo www.flexmi.nl

Flitstechniek voor fotografen t.w.v. €199,-

In ondernemen draait het om de hoogst mogelijke waarde kunnen leveren aan jouw klanten. Of je nu een daglicht fotograaf bent of jezelf anders ziet / noemt. Het moeiteloos kunnen aansturen van Off Camera flitsers is een múst om de reportage voor jouw bruidsparen naar een hoger niveau te kunnen tillen. Sander van Mierlo van FLEXMI Fotografie aka de flitsmeister onder de fotografen weet precies hoe dit moet. Zónder technische blablabla.
Mirelle www.brandbymirelle.nl

Haal nóg meer uit je Canva t.w.v. €150,-

Canva is in korte tijd onmisbaar geworden voor menig ondernemer en ook voor ons als fotografen. Maar we kennen alleen nog maar het topje van de ijsberg en daarom ben ik heel erg blij dat Canva expert Mirelle van Brand by Mirelle ons in deze masterclass een aantal goed verstopte geheimen komt laten zien. I love Canva!
Anne www.anneneijnens.nl

Groepshypnose; Doorbreek je blokkades t.w.v. €225,-

In de Business Boost staat mindset heel hoog. Sterker nog, alles staat of valt met de juiste mindset! En dit is in bijna alle gevallen dé nummer 1 reden waarom jouw bedrijf niet zo hard groeit als jij zou willen. Omdat we ons te vaak onbewust tegen laten houden door onze eigen blokkades en belemmeringen. Anne Neijnens is the one to go voor het oplossen van deze blokkades en ik ben ongelofelijk vereerd dat zij een groepshypnose komt geven om jou te helpen door deze blokkades heen te beuken.
Christeny www.deseostudio.nl

Ijzersterke SEO voor een betere vindbaarheid t.w.v. €300,-

Deze inspirerende masterclass wordt gegeven door Christeny van de SEO studio. Dé kenner op het gebied van SEO voor ondernemers. En vooral heel erg belangrijk; zij kan dit op zo'n manier uitleggen dat zelfs ík het begrijp. (En dat is heel wat!). Ontdek de SEO-geheimen van deze SEO-expert voor meer bezoekers op je website én meer leads. Zo sta jij altijd met 1-0 voor op je concurrenten die deze geheimen níet kennen.
Miranda www.mhtekstfotografie.nl

Converterende teksten voor je website t.w.v. €247,-

Je foto's kunnen nog zo mooi zijn en je zichtbaarheid nog zo goed. Uiteindelijk maakt jouw klant de koopbeslissing óp jouw website en daar zoeken ze naar méér dan mooie foto's. Jouw teksten zijn van 'levensbelang' voor de koopbeslissing van je klant. In deze masterclass komt copywriter Miranda Huibers ons vertellen waar jouw teksten (website én social media) aan moeten voldoen om jouw lead daadwerkelijk om te kunnen zetten naar klant.
Manon www.modernstory.nl

Succesvol adverteren op social media t.w.v. €150,-

Een ongelofelijk waardevolle masterclass over hoe jij nóg meer uit je social media ads kunt halen. Social media advertenties zet je niet zomaar in. Maar het is heel erg fijn om deze kennis achter de hand te hebben omdat er zich vaak genoeg situaties zullen voordoen waarbij je je bereik even een flinke boost wilt geven op social media. Hoe je dit doet en hoe je het meest uit je ads kunt halen? Manon van Modern Story gaat het je állemaal vertellen! Deze topper is een expert op gebied van Social Media.
Marilyn Bartman Queen of Energetics

Touch of Matrix sessie door Marilyn Bartman

Zelfvertrouwen is KEY bij het runnen van je eigen bedrijf! De sleutel voor het groeien, het durven, het lef om keuzes te maken. Staan waar je voor staat en onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn zodat jij jouw business kunt gaan runnen op een manier die volledig bij jou past. Onze actie's ontstaan voor 95% uit ons onderbewustzijn en slechts 5% met ons rationele brein. Om grote stappen te kunnen zetten in je business is het belangrijk om bij die 95% onderbewustzijn te beginnen en dat doen we tijdens deze touch of matrix sessie.

EXTRA BONUS: LOEISTRAKKE WORKFLOW CURSUS T.W.V. €197,-

Je bedrijf laten groeien terwijl je je workflow niet op orde hebt, is als zwemmen zonder water. Een ondergewaardeerd onderwerp dit. Maar megabelangrijk en dus toegevoegd als bonus in de Business Boost. Jij krijgt toegang tot mijn Loeistrakke workflow cursus zodat er meteen rust en ruimte gecreëerd gaat worden om écht aan je bedrijf te kunnen gaan werken. Het zit hem namelijk niet in nog meer en nog harder werken!

Reken je even mee? 😳 De totale waarde van alleen deze exclusieve masterclasses is al meer dan €2000,- En die krijg je dus helemaal gratis bóvenop alles wat al in de Business Boost zelf behandeld gaat worden. 🚀

Met de juiste mindset is omzetverhoging geen doel maar een logisch gevolg...

In de Business Boost krijg jij 12maanden lang:


 • Elke maand (online) live met Dianne met groepscoaching & ruimte voor hot seat 1:1 coaching
 • Een compleet online programma (met life-time toegang) met 12 modules. Je focust op strategie, marketing, sales, mindset én ondernemen. Je volgt ‘m op je eigen manier en je eigen tempo, wel zo handig.
 • Een Business Boost family met ambitieuze fotografen die elk hun onzekerheden, ervaringen en succesverhalen met je delen in een veilige omgeving. 
 • Heel toffe en exclusieve masterclasses van verschillende experts. Denk aan succesvolle Nederlandse ondernemers op het gebied van social media, sales, copywriting, Canva, Apple en human design. 
 • Live dag in februari met al je mede Business Boosters (exclusief voor de Business Boost)


Denk je: ‘Dit is precies wat ik nodig heb!’

Dan ben jij die investering in jezelf waard.

Er is geen quick fix. Gelukkig wel een business boost!

Jouw investering? Minder dan 1 (😳) fotoshoot per maand...


177,- per maand

(*mogelijkheid om in 1, 6 of 12 termijnen te betalen)


Eerlijk gezegd denk ik dat je jezelf versteld doet staan wat jij in 12 maanden tijd kunt bereiken en neerzetten.

Van de impact van deze stap voor jouw onderneming. Maar óók voor de balans tussen privé en werk. Met passie fotograferen, je business laten stromen en je vrijheid pakken.

Dat is zovéél meer waard dan blijven aanrommelen....

 Ik ben klaar voor de Business Boost
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deelnemers over de Business Boost:

Ik ben ingestapt omdat ik merkte dat ik hulp nodig had op het gebied van mijn mindset en het doorpakken met mijn bedrijf. De Business Boost is enorm waardevol voor je als je onzeker bent, veel beperkende overtuigingen mee draagt en je meer wilt leren over het ondernemen. Door de Business Boost krijg je letterlijk een enorme boost en het vertrouwen om door te pakken. Als je mij vraagt wat tot nu toe het meest waardevolle is geweest aan de Business Boost dan zeg ik: Wederom; mindset. Ik heb het vertrouwen in mezelf en in mijn bedrijf teruggevonden. Ik heb sinds de aanmelding niet opeens veel meer aanvragen gehad, maar wel een aantal hele grote opdrachten. Als iemand mij 6 jaar geleden had verteld dat ik zo'n opdrachten zou gaan binnen halen had ik die persoon hardop uitgelachen. En nu ben ik juist in de volle overtuiging dat ik dat waard ben en de perfecte fotograaf voor die mensen ga zijn.


Danae van Fotostudio Dari (www.fotostudiodari.nl)


De combinatie van de Groei-Spurt en Business Boost was zó spectaculair dat ik echt geen seconde hoefde na te denken. Ik zat compleet vast in mijn bedrijf en mijn leven en twijfelde of ik nog wel door wilde gaan. De groei-spurt is mijn nieuwe start geweest en uit de business boost haal ik zoveel tips om het nog sneller, beter, fijner te maken.

Ik wil van Dianne leren omdat ik haar een super goede fotograaf vind en haar energie heel fijn is. Ze blijft in beweging en blijft groeien en laat zien dat er niets onmogelijk is als ondernemer en fotograaf.

Ik vind het superfijn dat ik video's kan kiezen op het thema waar ik op dat moment behoefte aan heb. Mindset is voor mij enorm belangrijk. Dit jaar wil ik me meer focussesn op marketing en sales. De business boost voelt als een fijne ondersteuning waar ik constant op terug kan vallen als ik even vast loop.

Zodra de deuren van de Business Boost weer open gaan zou ik zeggen: DOEN! als jij je bedrijf sterker wilt maken, als jij wilt groeien als ondernemer en als fotograaf en mooie stappen wilt zetten dan is het zeker een aanrader. Dianne heeft een hele fijne energie en staat klaar om jou verder te helpen. Haar overtuiging dat succes voor iedereen die het wil mogelijk is heeft mij enorm geholpen. Als je wilt, ga ervoor. Zij biedt enorm veel handvatten waardoor je veel sneller stappen kunt maken.


Kirsten van Kirsten Mulder Fotografie (www.kirstenmulderfotografie.nl)

Naast de online coachingsessies, live Q & A's, gezamelijke opdrachten en de tofste expert masterclasses bevat de Business Boost meer dan 170 exclusive business video's die je terug vindt in de online leeromgeving en waar we gedurende deze 12 maanden mee aan de slag gaan. Een soort Netflix voor ondernemende fotografen!

null

Je hebt life-time toegang tot deze online leeromgeving!


Alle modules uit de Business Boost op een rijtje:

1: Doelen & Intenties

In de eerste module gaan we aan de slag met heldere doelen stellen. We gaan in kaart brengen wat jouw doel is met de Business Boost. Waar sta je nu, waar wil je naar toe en waarom is dit zo belangrijk voor je? Alles begint met het zetten van die stip op de horizon om jouw koers te bepalen.

2: Mindset

Ik wil zeggen; mijn favoriet. Maar dat zijn alle modules! In de module mindset gaan we echt specifiek aan de slag met alles wat met mindset te maken heeft. Denk aan: hoe shift je angst naar vertrouwen? Hoe weet je wanneer je de juist keuzes maakt? Wat zijn jouw grootste onzekerheden en angsten? Waarom doe je wat je doet? Hoe creer je een succes-mindset? En nog veel meer!

3: Strategie

Begin with the end in mind. Je kent deze uitdrukking vast wel (en anders ken je 'm nu!) Om een goede strategie 'uit te kunnen rollen' is het belangrijk om te weten waar je naar toe wilt. Dit gaat er voor zorgen dat je echt gerichte strategie kunt gaan toepassen (gaan we aan werken!) en je dus niet zomaar wat aan het doen bent in je business. Een goede strategie is key in een succesvol bedrijf!

4: Marketing

Marketing. Yes! Natuurlijk hartstikke onmisbaar in je business en in deze module gaan we ongelofelijk veel verschillende marketing mogelijkheden op tafel leggen en precies diegene er uitpikken waar jíj happy van wordt (luister gerust even podcast aflevering 117 om te begrijpen wat ik hier mee bedoel!)

5: Klanten

Alles over klanten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of we gaan dit behandelen in deze module. Leuke klanten. Vervelende klanten. Gezellige klanten. Klagende klanten. Welkom in de wereld met klanten! Hoera, gelukkig hebben we klanten ;-)

6: Workflow en Structuur

Weg met die chaos en hallo structuur! We gaan er niet meer voor weglopen maar we gaan het oplossen. Naast dat je toegang krijgt tot mijn online cursus Loeistrakke workflow voor fotografen gaan we in deze module nog veel meer behandelen en kijken wat voor jóú werkt!

7: Geldzaken en tarieven

Had ik al gezegd; yes mijn favoriet? Ja zeker. Maar deze module is ook weer zo te gek! We gaan heel breed aan de slag met het bepalen van jouw tarieven maar ook met het werken aan je money mindset. Hoe beter jouw money mindset wordt hoe logischer groei in je bedrijf en meer geld verdienen gaat worden.

8: Jij en alles om je heen

In deze module draait het helemaal om jou. Want jij bent de kapitein van jouw schip! Waar schuilen jouw krachten en valkuilen? Hoe kunnen we jouw krachten gaan bundelen en jouw zwaktes juist gaan tackelen? Een hele waardevolle module om jezelf nog beter te leren kennen en jezelf nog sterker in de markt te kunnen gaan zetten.

9: Je portfolio

Hoe zorg je voor een ijzersterk portfolio waarmee je klanten gaat aantrekken als een magneet? We duiken in de strategie én mindset achter jouw portfolio.

10: Sales

Whoop! Je kunt geen business runnen zonder rete-goed te worden in sales. En vergeet alles wat je tot nu toe hebt geleerd rondom sales want we gaan spelen! Want that's where the magic happend!

11: Expert Masterclasses

Alle expert masterclasses in 1 module om jou nog meer verdieping en skills te geven voor jouw business boost

12: Carte Blance

Yes, je leest het goed! De laatste en 12e module is nog helemaal leeg. En dat betekent dat jij als allereerste Business Boosters samen met de rest van de groep bepaalt wat in deze module komt te staan. Want jij weet als geen ander wat je nog mist en wat voor jou een waanzinnige toevoeging gaat zijn om jouw Business Boost een nog groter succes te laten worden.

Even binnenkijken in de online leeromgeving

In deze video neem ik je mee in de online leeromgeving van de Business Boost, een belangrijk onderdeel van het 12 maanden programma zijn deze ruim 170 video's waarin je stap voor stap leert hoe je jouw bedrijf laat groeien en die ijzersterke fundering kunt neerzetten waar je nog járenlang op voort kunt bouwen.

Het gaat er niet om hoe het MOET, maar om het op JOUW MANIER te doen

Dit is wat je krijgt:

 • 12 maanden lang coaching en begeleiding door Dianne
 • Een live dag met mij en de andere Business Boosters (exclusief voor de Business Boost)
 • Elke maand een live coaching door Dianne via Zoom (ook terug te bekijken in de online leeromgeving)
 • 12 online modules over marketing, strategie, mindset en alles wat met het ondernemerschap te maken heeft. Onbeperkt en life time toegang (dus ook ná het traject)
 • Toegang tot het besloten Discord account van de Business Boost met like minded people
 • Masterclasses door de beste experts van Nederland op gebied van SEO, Human Design, copy writing en nog veel meer
 • Toegang tot het affiliate programma waarmee je jouw investering volledig kunt terug verdienen.
 • Kosteloos in 1, 6 of 12 termijnen betalen om zo je investering te verspreiden
 • Het gemak van een online training met de kracht van de groep, je volgt het traject op jouw tempo en op jouw manier.
 Aanmelden Business Boost


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De Business Boost is the best of both worlds

Een no nonsense-aanpak. Direct, begripvol en met de focus op doen, doen doen!

Een gouden combinatie van mindset, ondernemerskills en passie die je nergens anders vindt!

Direct stappen zetten en knopen doorhaken door de live coaching met Dianne

Een groepstraject met online programma van 12 modules en 12 maanden coaching + Q&A’s. Plus levenslang toegang tot de online leeromgeving.

Mega waardevolle masterclasses van dé go to experts op verschillende gebieden zoals SEO, Human Design, copy writing en nog veel meer.

Een ambitieuze groep medefotografen om mee te sparren en van te leren. Om successen mee te vieren en je te supporten.

❤ Join us!

Want ook jij bent zó welkom.

Jij, met je onzekerheden die het soms nog wel eens spannend vindt maar voelt dat dit precies is wat je nú nodig hebt.

 Ik ben klaar voor de Business Boost!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deelnemers over de Business Boost

Ik wilde mezelf verder ontwikkelen, ik was wel wat aan het groeien, maar denk dat er veel meer groei in zit. Op bedrijfsvoering en fotografisch niveau, dus ben beiden aan het aanpakken. Wel heb ik rekening te houden met mijn chronische ziekte, maar dan nog wil ik me daardoor niet tegen laten houden. (een adhd hoofd wat van alles wil, maar een lijf dat me vaak in de steek laat is al een uitdaging op zich)  Maar juist slimmer gaan werken, groeien in de mogelijkheden die ik heb met mijn gezondheid, efficienter werken. Ik wil van Dianne leren omdat ze een super badass zakenvrouw is, die heel hard heeft gewerkt om te komen tot waar ze nu is. Ze is een open boek, to the point, no nonsens en positief. En ze is heel goed in haar vak én bedrijfsvoering. Wat ik toe nu toe vooral uit de BB heb gehaald is: een loeistrakke workflow, het feit dat de BB heel activerend werkt, het zet je echt aan om dingen en ideeen aan te pakken die misschien al ergens in je hoofd hebben liggen borrelen maar om de een af andere manier nog niet hebt opgestart. En door de BB ga je het gewoon echt doen!

Danielle van Danielle van den Tillaard Fotografie (www.daniellevandentillaard.nl)
Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur me dan gerust een DM op instagram en ik kijk even met je mee.


Meest gestelde vragen over de Business Boost

Wanneer gaat de Business Boost van start?

Na je aanmelding voor de Business Boost krijg je direct de inloggegevens voor de online leeromgeving in je mail en kun je dus meteen lekker van start gaan met alle business video's. In januari 2024 gaan we met de rest van de groep van start in de eerste live sessie en vervolgens heb je elke maand een live coaching sessie met mij + een live dag met mij en je mede Business Boosters op 8 februari (noteer hem vast in je agenda!)

Voor wie is de Business Boost?

De Business Boost is gericht op ambitieuze fotografen die klaar zijn met aanmodderen en klaar zijn voor een flinke business boost!

Voor welke fotograaf is dit traject?

De Business Boost is voor elk niveau fotograaf! Zowel startende als gevorderde fotografen gaan een enorme boost voor hun bedrijf uit de BB halen omdat het ongelofelijk veel onderdelen bevat die essentieel zijn voor het verder groeien in je bedrijf.

Hoelang houd ik toegang tot de online leeromgeving?

De Business Boost bestaat uit 2 onderdelen; de coaching (12 maanden) en de online leeromgeving. Je behoudt onbeperkt en life time toegang tot de online leeromgeving waarin de 12 modules met meer dan 170 business / mindset video's te vinden zijn.

Kan ik op een later moment mee doen aan de Business Boost

De deuren van de Business Boost gaan 1 a 2 x per jaar open, na deze ronde zul je dus minimaal weer een half jaar moeten wachten voor je kunt instromen.

Er zitten een aantal onderdelen / masterclasses in waar ik niets mee heb, kan ik daar een korting op krijgen?

Nee, al zou je maar 10% van de BB gebruiken dan is hij z’n investering dubbel en dwars waard 😁 De Business Boost is heel breed op gezet en je kunt het zien als een soort Netflix voor fotografen. Je pikt er uit wat je voor jezelf nodig hebt en dat gaat een mega boost voor jouw business betekenen als je deze góed gaat inzetten voor jezelf.

Hoe lang duurt de Business Boost

De Business Boost is een programma van 12 maanden. Je ontvangt 12 maanden lang coaching. Daarnaast krijg je toegang tot de online leeromgeving waar je na deze 12 maanden dus onbeperkt toegang tot blijft behouden.

Wat is de investering voor de Business Boost?

De investering voor de Business Boost is 177,- per maand of 1997,- in 1 keer met mogelijkheid om 1, 3 of 6 termijnen te betalen. De btw kun je uiteraard terug vragen bij de belastingdienst (zelfs als je nu nog in de KOR zit kun je deze binnen 5 jaar nog terug vragen als je uit de KOR stapt)

Kan ik mee doen met de Business Boost met het STAP budget?

Nee, de Business Boost komt niet in aanmerking voor het STAP budget. Wel kun je PPO aanvragen voor dit traject waarmee je tot 1/3e van de investering terug krijgt.

Ik vind het spannend om zo'n grote investering te doen.

Dat kan ik me heel goed voorstellen en ik stiekem hoop ik ook dat je het een beetje spannend vindt! Ik wil hem even voor je omdraaien; Wat kost het je aan energie en misgelopen omzet als je deze investering niet durft te doen?

Het is helemaal oke als je de investering spannend vindt maar als je dat niet opzij kunt zetten dan is de Business Boost op dit moment niet het juiste programma voor je. We gaan juist werken aan een succes-mindset en je komt terecht in een groep met mede-fotografen die hier heel serieus en ambitieus mee aan de slag willen gaan.

Niet jezelf vragen; kan ik dit wel betalen? Maar jezelf afvragen; wat kan ik doen om hier een groot succes van te maken en deze investering weer terug te verdienen?

Ga ik in dit traject ook iets leren over fotograferen?

Nee, in dit programma richten we ons echt op marketing, business voering, mindset en strategie als fotograaf (of creatief ondernemer). We nemen daarin workflow en structuur ook mee maar gaan niet in op onderwerpen als Photoshop, camera instellingen, hoe ga je om met fel zonlicht etc.

Wat als ik niet bij de LIVE sessie's aanwezig kan zijn?

Dat is geen probleem. Alle live video's worden opgenomen en komen ook in de online leeromgeving te staan. Daarnaast komt er een 'tegel' in de Instragram groep waar je je vragen kunt achterlaten die behandeld gaan worden tijdens de live sessie's.

Hoeveel tijd kost de Business Boost me ongeveer per week?

Ik kan me voorstellen dat het je in het begin wat tijd gaat kosten maar de bedoeling is dat je dankzij de Business Boost juist tijd gaat besparen. Als je bij alle live sessies aanwezig wilt zijn kost dat je 1 uur per 2 weken en de online leeromgeving kun je volgen op je eigen tijd. De video's uit de online leeromgeving blijven onbeperkt toegankelijk (ook na de 12 maanden coaching). Maar ik ga even eerlijk met je zijn; niemand anders dan jíj kan een succes van jouw bedrijf maken en dit gaat (meestal) niet vanzelf ;-)

Ga ik wel wat nieuws leren?

Het gaat er niet om dat jij wat nieuws gaat leren. Dus je mag die gedachten echt halt toe roepen want dat is precies datgene wat jou belemmerd. We zijn zó ongelofelijk veel aan het consumeren dat we vergeten dat de grootste transformatie zit in het dóen van de kennis die we op doen. En precies dat is wat we in de business boost doen. Kennis toepassen. Je eigen krachten bundelen. Uplevelen maar een nieuw level ondernemerschap.

Niet nog meer kennis tot je nemen. Omdat ik net als jij weet dat jij alles al weet. Maar je nog niet weet hoe je het toepast. Hoeveel meer wil jij nog gaan leren en consumeren tot je beseft dat daar niet de oplossing in ligt? ;-)

Kan ik affiliate worden van de Business Boost?

Yes! Na afloop van jouw traject ontvang je een mailtje van mij hoe jij je kunt aanmelden voor het affiliate programma. Hoe je je kunt aanmelden voor het affiliate program, wat je beloning per nieuwe klant gaat zijn en hoe je zoveel mogelijk uit het affiliate program kunt halen. Je kunt alleen affiliate worden als je zelf de Business Boost doet of gedaan hebt.

Ik heb een andere vraag;

Dat is geen enkel probleem! Stuur me even een DM op instagram (@bydiannefotografie of @dianne_bouman_) en ik denk graag met je mee! Ps; lees alle informatie op deze pagina even goed door, ik ben geen coach die jou gaat overhalen om mee te doen aan de Business Boost. Ik wil dat je deze keuze zelf maakt, het is jouw business en jij bent daar de baas over.

Ik zit in de KOR, hoe zit dat met de BTW die ik betaal over de Business Boost?

Je kunt de btw tot 5 jaar na aanschaf van de Business Boost terug vragen bij de belastingdienst als je uit de KOR stapt. En daar gaan we natuurlijk voor! Voor de exacte details, raadpleeg even je boekhouder.

Ik woon niet in Nederland, kan ik wel meedoen?

Yes! Als je uit België komt kun je dat aangeven op de betaalpagina, als je je bedrijfsnaam invoert krijg je daarna de mogelijkheid om je btw-id in te voeren. Kom je uit een ander land? Stuur me dan even een mailtje of DM op instagram, dan kan ik je handmatig toegang geven tot de Business Boost.