Online Photoshop Basis Cursus - ByDianne

Online Photoshop Basis Cursus

Incl mijn (RAW) foto's om mee te oefenen

Nederlandstalige Photoshop cursus voor beginners

     Bepaal je eigen

tempo

 Gericht op  kinderfotografie

Online Photoshop Basis Cursus

Photoshop voor beginners

👉🏻Heb jij geen idee waar je moet beginnen in photoshop?

👉🏻Valt jouw mond van verbazig open bij termen als; lagen, maskers, selective color, klonen, patch tool, dodge & burn?

👉🏻Lijkt het je super tof om de Photoshop Pro cursus te volgen maar is dat nog wat te hoog gegrepen voor jou?

Laat mij je dan meenemen in de wonderen wereld van Photoshop, dan gaan we even helemaal terug naar de basis.

De Photoshop basis cursus is echt gemaakt voor beginners die weinig tot geen kennis hebben van photoshop en perfect te combineren met de Photoshop PRO cursus van de ByDianne Academy.

Boek deze cursus nú en ga direct aan de slag.

Aanhalingstekens - ByDianne

Wat een fijne basis cursus is dit! Ik pak je filmpjes er nog regelmatig even bij, je legt het zo goed uit waardoor zelfs ík het snap. En dat is heel wat voor een digi-leek als ik, hahaha.

Chantal Visschers

Heb jij weinig tot geen ervaring met photoshop?

Wanneer je heel weinig tot geen ervaring hebt met Photoshop kunnen de video’s uit de Photoshop PRO cursus  een beetje overweldigend zijn. Alles wat jij moet weten wordt in de Photoshop basis cursus in korte, duidelijke video’s stap voor stap uitgelegd. We gaan in deze basis-cursus terug naar de basis waarbij ik me vooral richt op kinderfotografie.

 • De cursus bevat meer dan 15 video’s (t.w.v. €700,-)
 • Inclusief oefenmateriaal, alle foto’s die ik in de video’s gebruik (t.w.v. €120,-)
 • Onbeperkt toegang tot álle video’s
 • Perfect te combineren met de Photoshop PRO cursus
 • Na je aanmelding kun je meteen al van start!

Totale waarde: > €800,-

Heb je vragen? Bekijk dan even meest gestelde vragen onder aan deze pagina.

Lieve woorden van andere cursisten

Hanneke Engel-Visser - ByDianne
Hanneke Engel-Visser
Ik heb dit jaar alle workshops van ByDianne aangeschaft. Het wordt op een makkelijke manier (Jip en Janneke taal) uitgelegd en voorgedaan in de video's. Ik was zelf totaal niet thuis in Lightroom, maar ik kan nu niet meer zonder!
Jill Streefland
Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ze is een fantastische fotograaf, daarnaast is ze kritisch en open en zéker niet bang om een spiegel voor te houden. Aanrader dus!
Anita Verweij - ByDianne
Anita Verweij
Ik heb inmiddels meerdere cursussen bij ByDianne gevolgd. Kinderfotografie, photoshop cursussen en de online Lightroom cursus. Echt veel van Dianne geleerd en zou haar dus absoluut aanraden!

 Volg de online cursus in je eigen tijd, op jouw tempo en wanneer jij wilt 

Online Photoshop Basis Cursus - ByDianne (4)
€197,- 

Wil jij:

Graag leren photoshoppen als een pro? Lijkt het je tof om je foto’s nóg mooier te maken dankzij het fantastische programma Photoshop? Overweldigd alle mogelijkheden je en weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Vind je het fijn als iemand het je in duidelijk en simpele stappen voordoet? En wil je kunnen oefenen met exact dezelfde foto’s die gebruikt worden in de video’s om het zo nóg beter en sneller onder de knie te krijgen? Kom je door tijdgebrek nooit toe aan het volgen van cursussen met ellenlange video’s? Vind je het juist fijn om je eigen tempo te bepalen?


Meld je nu aan en start meteen!

Online Photoshop Basis Cursus

Even helemaal terug naar de basis …

In deze basis-cursus ga ik een stapje verder terug naar de basis voor cursisten die weinig tot geen ervaring hebben met photoshop.

Onderstaande functies gebruik ik enorm veel in de Photoshop PRO cursus en zijn dus enorm handig om onder de knie te hebben.

 • Leren werken met lagen & maskers
 • Waarom je nóóit de gum moet gebruiken
 • Dodge en Burn (de basis)
 • Dodge en Burn (oogjes)
 • Elementen verwijderen (4 manieren)
 • De verschillen tussen Klonen, Patch tool en Healing brush tool
 • Klonen
 • Retoucheren
 • Huidtinten aanpassen
 • Uitknipmasker maken
 • Kleuren veranderen en aanpassen
 • Selective Color
 • De meest gebruikte sneltoetsen
 • Etc…

Stel je eens voor...

Werken met lagen en maskers in Photoshop. Even een lantaarnpaal uit je foto wegshoppen of die vervelende pukkel weghalen. Die foto van je kindjes nóg mooier maken in een paar simpele stappen. Geen voorgeprogrammeerde filters die telkens net niet doen wat jij mooi vindt. Zelf bepalen wanneer en hoe váák je de video’s bekijkt. Je eigen tempo. En dankzij het bijgeleverde oefenmateriaal kun je 1:1 alle stappen uit de video’s zelf maken.

Dat klinkt goed hé! Het is mijn doel om een photoshop cursus te maken die geschikt is voor iedereen. Van beginner tot pro!

Dankzij de Photoshop Basis en de Photoshop PRO cursussen leer jij binnen no-time je foto’s om te toveren tot ware kuntswerken!


Zomaar even wat feitjes op een rij over Dianne…

Meer dan 1600 fotoshoots en 100den bruiloften aan fotografie ervaring.
Jarenlange workshop ervaring aan inmiddels ruim 600 (hobby)fotografen.
Top 3 bruidsfotografen van Nederland 2018.
Overall winnaar ‘Beste Trouwfoto’ van het jaar 2017.
Winnaar ‘Beste kinderfoto’ wereldwijd volgens Shoot&Share.

Lieve woorden van andere cursisten

Mandy Vosters - ByDianne

Mandy Vosters

Hele fijne en leerzame cursus, waarbij je je eigen tempo kunt bepalen en wat voor elke fotograaf toegankelijk is, beginner of pro! Echt een aanrader!
Henrike Freeke - ByDianne

Henrike Freeke

Leerzaam was het, zowel theorie als praktijk. Dianne legt het goed en duidelijk uit. Mede door haar enthousiasme ga je met een hoofd vol nieuwe ideeën naar huis!

Veelgestelde vragen over de Online Photoshop Basis Cursus

Wat houdt de PILOT versie in?

Elke nieuwe cursus krijgt een PILOT versie. Ik ga met de online Academy werken met tal van nieuwe programma’s, zoals het betaalprogramma, de online leeromgeving, het email programma etc. De afgelopen 6 maanden ben ik dagelijks bezig geweest om alles zo perfect mogelijk in te richten maar de laatste puntjes op de i zetten kan ik niet zonder echte cursisten. Zo ga ik de komende maanden heel nauwlettend in de gaten houden waar cursisten eventueel tegenaan kunnen lopen en blijven we alles achter de schermen monitoren om alles zo veel mogelijk te optimaliseren zodat alles voor de cursist zo soepel mogelijk loopt. Om die reden heb ik de Pilot versie in het leven geroepen. De inhoud of de cursus is er absoluut niets minder om maar je kunt het zien als een win-win situatie. En ik beloon de cursisten van de pilot cursus met een mega dikke korting in ruil voor hun feedback en reviews om mijn cursussen nóg beter te maken.

Wat voor voordelen heeft de PILOT cursus?

De voordelen voor jou als cursist zijn groot!

Je ontvangt ten eerste een mega korting op de normale prijs. Een korting die enkel en alleen geldig is voor de pilot cursisten. Daarnaast ontvang je een aantal bonus video’s, deze zullen de komende maanden worden toegevoegd aan de leeromgeving. Ook is de begeleiding door Dianne de eerste tijd intensiever dan bij volgende cursussen, doe er je voordeel mee! 😉

Is de Photoshop PRO alleen voor professionele fotografen?

Nee hoor, absoluut niet! Maar na het afronden van deze cursus weet jij meer dan menig professional, tof he! Ik leer je editten als een PRO maar deze cursus is voor elke fotograaf die meer uit zijn / haar foto’s wil halen en de ambities heeft om beter te worden. Dus of jij nu een professional of een hobby fotograaf bent, je bent van harte welkom!

Voor wie is de Photoshop BASIS cursus geschikt?

De Photoshop BASIS cursus is geschikt wanneer je nauwelijks tot geen ervaring hebt met photoshop. Je wil leren hoe jij je foto’s mooi kunt nabewerken in Photoshop maar hebt nooit (echt) gewerkt met maskers, lagen, retoucheren en klonen. Na het volgen van de BASIS ben jij klaar voor de Photoshop PRO cursus van ByDianne Academy.

Ik ben bruidsfotograaf, is deze cursus geschikt voor mij?

De technieken uit deze cursus gebruik zelf niet met bruiloften, die edit ik helemaal in Lightroom omdat Photoshop meer tijd kost. Ik ben er van overtuigd dat je een hoop zult leren van deze cursus maar ik vind hem minder geschikt voor bruidsfotografen en zou hem je niet aanraden.

Ik ben studio fotograaf, is deze cursus geschikt voor mij?

Nee, ik richt me in deze cursus voornamelijk op het editten van buiten-fotografie. Het nabewerken van studio foto’s is een heel andere techniek en komt niet aan bod in deze cursus.

Hoe lang heb ik toegang tot de video's?

Je hebt onbeperkt toegang tot alle video’s inclusief begeleiding door Dianne zodat je echt het onderste uit de workshop kan halen.

Ik heb al eerder jouw @ home cursus gevolgd, is deze nieuwe cursus dan iets voor mij?

Wanneer je al eerder de @ home workshop hebt gevolgd dan heb je de BASIS niet nodig en is de Photoshop PRO cursus zeker een aanrader. Ik ga andere foto’s editten en ik ben zelf ook weer gegroeid in de afgelopen jaren waardoor ik je weer heel veel nieuwe technieken kan leren en inspiratie mee kan geven.

Wanneer start deze cursus?

Wanneer jij wilt! Als je wilt kun je over 10 minuten al beginnen. Heb je het de komende tijd erg druk? Dat is geen probleem, je kunt ook over een paar maanden van start gaan. De tijden zijn helemaal door jou zelf in te richten.

Kan ik ook een andere keer mee doen aan deze cursus?

Deze cursus komt zeker nog een keer terug, ik ben namelijk onwijs enthousiast over deze cursus en geloof dat dit de beste photoshop cursus is die ik ooit gemaakt heb.

Maar ik kan van te voren nooit beloven voor welke prijs deze cursus terug komt. Wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat je bij de PILOT versie echt de ALLERBESTE prijs krijgt en je beloond wordt met de beste bonussen en extra’s. Zo krijg jij als Early-Bird altijd iets extra’s, als dank voor jouw vertrouwen in mijn nieuwe cursus.

Kan ik de cursus in termijnen betalen?

Wat tof dat je een cursus wilt volgen! Betalen in termijnen is zeker mogelijk, je kunt bij het afrekenen kiezen voor 1, 2 of 3 termijnen.

Kan ik op elk moment instromen?

Je kunt de BASIS cursus aanschaffen wanneer jij wilt. De PILOT prijs en bijbehorden MEGA korting is echter wel tijdelijk en komt over enkele dagen weer te vervallen. Je betaald dan weer de normale prijs.

Ik heb nog geen ervaring met Photoshop

Er zijn 2 photoshop cursussen die je kunt boeken.
De BASIS en de PRO versie. Deze cursussen zijn perfect met elkaar te combineren. Wanneer je niet tot nauwelijks ervaring hebt met Photoshop dan raad ik je aan om de BASIS er bij te boeken. Zo haal je het maximale uit beide cursussen.

Krijg ik een btw factuur bij mijn bestelling?

Jazeker, zodra je een cursus hebt aangeschaft ontvang je een factuur in je mailbox. Alle tarieven die je in de ByDianne Academy ziet staan zijn incl 9% of 21% btw.

Hoeveel tijd kost deze workshop ongeveer per week?

De Photoshop BASIS cursus is een korte cursus waarin ik je in een fijn tempo alle fijne kneepjes leer kennen. Zo ben jij binnen no time klaar voor het echte werk!

Welke Photoshop heb je nodig voor deze cursus?

Ik raad je aan om altijd met de nieuwste versie van Photoshop te werken. In deze cursus werk ik met Photoshop 2021. Bekijk het fotografie plan van Adobe op de website van Adobe. Je hebt dan altijd de juiste versie van Photoshop.

Kan ik een online-cursus of ander product uit jouw webshop cadeau geven?

Dat kan zeker! Stuur een mailtje naar info@bydianne.nl en ik help je graag verder.

Zit ik bij het volgen van de cursus vast aan bepaalde dagen en tijden?

Nee hoor, je kunt binnen de termijn van de cursus zelf bepalen wanneer je begint en wanneer je de video’s bekijkt. Zo kun je dus heel flexibel een cursus volgen, waar en wanneer jij wilt en zo vaak als jij wilt!

Hoe kan ik de video's van de cursus bekijken?

Alle video’s staan in een afgeschermde online leeromgeving, nadat je betaling voor de cursus voldaan is krijg je automatisch per mail de inloggegevens hiervan en kun je meteen inloggen en de video’s bekijken.

Ik heb al 1 van je cursussen gevolgd, kan ik nog een keer deelnemen?

Dat kan zeker! Stuur me een mailtje en ik regel een kortingscode twv 75% voor je. Deze kortingscode kun je alleen aanvragen voor exact dezelfde workshop als die je al eens gevolgd hebt en is dus niet in te leveren voor een andere cursus.

Hoe kan ik affiliate worden?

Wat super tof dat je een affiliate voor de ByDianne Academy wilt worden. Ik vertel je er tijdens de cursus die je geboekt hebt meer over.

Nieuwtjes, actie’s en freebies in je mail?

Dit krijg je NIET: Nutteloze onzin in je mail.

Dit krijg je WEL: Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cursussen, actie’s en gratis freebies.
En in elke nieuwsbrief een nieuwe kortingscode, exclusief voor nieuwsbrief abonnees!