Gratis masterclass Basis Fotografie

Voor als je een mooie camera hebt maar er geen drol van snapt, laat staan die mooie foto's kunt maken die je zo graag wil maken. Ik ga je helpen!


Dianne Bouman - fotograaf achter ByDianne Fotografie

Maak jij vaker foto's met je telefoon dan met je prachtige en dure camera? Ligt jouw camera vooral te verstoffen in de kast omdat je gewoon niet weet hoe je 'dat ding' moet instellen en hoe je hier helemaal zélf de mooiste foto's mee kunt maken?

  • Leer van een professionele kinderfotograaf
  • Voorkom de meeste gemaakte fouten tijdens het oefenen
  • De basis technieken in Jip & Janneke taal uitgelegd
  • Tips en trucjes die je meteen kunt toepassen
  • Ook voor controlfreaks en nuchtere Hollanders
Hi! Mijn naam is Dianne, de fotograaf achter ByDianne Fotografie en de ByDianne Academy waar ik zowel hobby- als professionele fotografen help hun fotografie- en business skills te verbeteren.


Ik weet het nog precies, het moment dat ik mijn allereerste camera kocht. Nú gaat het gebeuren dacht ik. Ik maakte mijn eerste foto's en het huilen stond me nader dan het lachen. Het leek wel of deze dure camera alleen maar onderbelichte, overbelichte, bewogen of in-geflitste foto's kon maken. Het heeft me uiteindelijk ruim 2 jaar geduurd om het te begrijpen.. Ik veranderde iets in mijn manier van oefenen waardoor het kwartje in eens viel, en dat ga ik je in deze masterclass precies uitleggen.


Inmiddels ben ik 12 jaar verder, heb ik een heel succesvolle carriere als professioneel kinderfotograaf met ontzettend veel internationale awards op het hoogste niveau gewonnen, duizenden fotoshoots op mijn naam en inmiddels al meer dan 2800+ cursisten in mijn online academy mogen helpen. 


Ik zie nog zo vaak dat je liever je telefoon pakt voor een foto dan je dure digitale camera. Puur en alleen omdat je niet begrijpt hoe 'dat ding' werkt. Misschien heb je al wel eens een cursusje gevolgd maar was die vooral gericht op het technische vlak. In deze online masterclass ga ik je juist leren hoe het ook zónder die technische blablabla kan. Zodat je gewoon écht snapt hoe het werkt. Zo simpel dat zelfs ik als a-technisch persoon het meteen begrijp en daarmee zelf de mooiste foto's van mijn eigen kinderen kan maken.


Doe je mee? Tot in 1 van de volgende online masterclasses!

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Geen opnames

LIVE uitzending, geen opnames

Max. 100 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!