Gespecialiseerd in bruids- en kinderfotografie

Kan en wil niet

stilzitten

Trots op mijn (inter)nationale awards!

Een eigen boek geschreven

Hi! Welkom bij ByDianne Academy

Een online Academy voor fotografie liefhebbers.
Online cursussen en fotografie producten voor hobby- en professionele fotografen.

Ik hou er van om je te inspireren en te motiveren!

Beeld - Over mij - ByDianne

Wie is Dianne?

Mijn naam is Dianne, geboren in 1990 en oprichter en de draaiende motor achter ByDianne Fotografie én ByDianne Academy. Oké, om het helemaal af te maken, ook de ByDianne Podcast mag niet ontbreken in dit lijstje!

Mijn fotografie reis begon 12 jaar geleden toen ik mijn kinderen begon te fotograferen. Vaker dan hen lief was en dus ontstond het idee (of was het noodzaak, hahaha) om mijn fotografie hobby uit te breiden en naast mijn eigen kindjes ook neefjes, nichtjes, buurkindjes en klasgenootjes te gaan fotograferen. En dit was het begin van iets heel moois. Namelijk de start van ByDianne Fotografie in 2011.

Binnen hele korte tijd draaide ByDianne Fotografie op volle toeren en was mijn bedrijf winstgevend, kwamen klanten uit heel Nederland naar mij toe voor een fotoshoot van hun kindjes en reisde ik door heel Nederland (en de rest van de wereld) voor het maken van de mooiste bruidsreportage’s. Inmiddels is ByDianne Fotografie een begrip op gebied van kinder- en bruidsfotografie.

Beeld - Over mij - ByDianne (2)

In de afgelopen jaren heb ik duizenden kindjes en honderden bruiloften mogen fotograferen. Met mijn foto’s heb ik al diverse (inter)nationale awards mogen winnen, zo werd 1 van mijn foto’s uitgeroepen tot beste kinderfoto ter wereld, werd 1 van mijn trouwfoto’s in 2017 gekozen tot beste trouwfoto van Nederland en mocht ik in 2018 zelfs in de top 3 beste bruidsfotografen van Nederland staan! Maar de grootste kers op de taart? Al die door mij gemaakte foto’s die bij zoveel mensen thuis aan de muur hangen. Dat is grandioos!

Na jarenlang heel veel cursussen gegeven te hebben aan zowel hobby- als professionele fotografen besloot ik om het grootser aan te pakken en in juni 2021 was de lancering van ByDianne Academy een feit! Met mijn jarenlange ervaring als fotograaf weet ik zowel de hobby- als professionele fotograaf op de juiste manier aan te sturen en te helpen naar het volgende niveau.

Oke, dat was het stukje Dianne de fotograaf.
Natuurlijk ben ik meer dan dat!

Beeld - Over mij - ByDianne (3)

Ik ben dus Dianne en woon samen met Sander (ook fotograaf) en drie geweldige kinderen (Amy, Tim en Tess) in een prachtig verbouwde woonboerderij van bijna 200 jaar oud. Onze twee prachtige Syberische katten maken ons drukke en soms chaotische huishouden compleet.

In mijn vrije tijd volg ik graag cursussen (sja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan!), lees ik graag boeken en vind ik het heerlijk om in onze jacuzzi te vertoeven. Als ik mag kiezen tussen sneeuw of zon ga ik absoluut voor zon en alle temperaturen boven de 25 zijn mijn lievelings.

Vroeger wilde ik schrijfster, kapster of juf worden en anno nu bestaat mijn leven dus uit een combinatie van dit. Want in oktober 2021 is mijn eerste boek uitgekomen. De kapsels van de mannen in huis worden regelmatig door mij zelf onderhanden genomen en mijn hart gaat echt sneller kloppen van lesgeven en andere fotografen inspireren en motiveren.

Beeld - Over mij - ByDianne (4)

Kortom, ik ben een bezige bij, vind veel dingen leuk maar mijn passie voor fotografie en andere fotografen opleiden spant de kroon! Ik houd mezelf scherp door mee te doen aan de beste fotografie wedstrijden van de wereld, gemiddeld 4 keer per jaar een cursus of workshop voor mezelf te boeken om aan mijn eigen ondernemers- en fotografieskills te blijven werken en vind het absoluut geen straf om hiervoor in het vliegtuig te stappen en de wereld rond te vliegen om zo de meest exclusieve workshops bij te kunnen wonen!

Beeld - Over mij - ByDianne (5)

Wil je meer weten?

Volg me dan zeker op Instagram en beluister mijn podcast! Tof dat je er bent, ik hoop je hier nog heel vaak terug te zien want dat betekend dat je net zo ambitieus bent als ik. De komende jaren zal de ByDianne Academy nog veel verder uitgebreid gaan worden maar daar over vertel ik je later meer!

Waarom ByDianne Academy?

Omdat ik alle kennis in huis heb wat betreft kinderfotografie & bruidsfotografie. Van hobby fotografie tot het runnen van een tonnen-business in de fotografie. Ik weet als mama hoe heerlijk het is om zelf de mooiste foto’s van mijn kids te kunnen maken en op business gebied weet ik precies welke stappen je wel en niet moet zetten om je fotografie bedrijf jaar in jaar uit door te laten groeien zónder jezelf over de kop te werken. Doordat ik non-stop blijf ontwikkelen en blijf werken aan mijn eigen fotografie én ondernemers skills kan ik de cursist net dat stukje meer bieden!

Ben je toe aan de volgende stap? Wil je graag meer uit jezelf, je camera of je bedrijf halen? I’m here to help!

Waarom ByDianne Academy?

Meer Dianne?

Wil je meer over mij weten en me een beetje beter leren kennen? Mag ik je motiveren en inspireren? Beluister dan gratis de ByDianne Podcast, door fotografen -> voor fotografen!