Business mentor voor creatievelingen

Because I know your shit, but also the glory!
  Plan een gratis gesprek in

Hi enthousiaste, leergierige en hardwerkende fotograaf.

Hoe zou het zijn als je iemand naast je had staan die jou én je bedrijf eens goed onder de loep zou nemen? 

Iemand die binnen no time ziet waarom jij fotograaf geworden bent, ziet waar jij zo sterk en rete-goed in bent. Iemand ziet wat jij het allerliefste doet. Die ziet waar jij de meeste energie vandaan haalt. Iemand die precies ziet waar jouw vlammetje weer van gaat branden.

Een mentor die de markt door- en door kent en weet hoe je een succesvolle fotografie onderneming opbouwt in een overvolle markt.

Want jij loopt helemaal vast. Zit weer met je nek tegen een onzichtbaar plafond.

En het wordt tijd dat je dat gaat doorbreken. Zodat jouw vlammetje weer volop gaat branden. Je weer energie van je werk krijgt, je je passie weer terug gaat vinden zónder dat dit weer ten koste gaat van jou.

Of je gezin. Of je privé leven.

Wordt het tijd?

11 Groei-traject - Foto Dianne - ByDianne

Je bent een gevorderde fotograaf, maakt prachtige foto's en draait misschien al lekkere omzet per maand, maar:

👉🏻 Je hebt de afgelopen jaren heel veel van jezelf gegeven, misschien wel meer dan je kon en meer dan nodig is.
👉🏻 Je hebt geïnvesteerd in allerlei cursussen en masterclasses maar écht resultaat boek je nog niet.
👉🏻 Je weet inmiddels precies hoe je met je camera overweg moet maar toch blijft die groei uit.
👉🏻 Je voelt dat er meer in jou en in je business zit en je bent helemaal klaar met 'small thinking'.
👉🏻 Je vindt dat het tijd is voor een flinke salarisverhoging
👉🏻 De balans tussen werk en privé is weg.
👉🏻 Je workflow is een chaos en er gaat teveel tijd zitten in 'brandjes blussen'
👉🏻 En hoe je nu écht meer klanten en meer omzet moet generen weet je niet zo goed.

⭐️ Je bent klaar voor maximale groei en je wil graag meer impact gaan maken.

⭐️ Je wilt gaan werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. 

⭐️ Jij wilt meer klanten, meer omzet én meer vrije tijd.


Plan gratis & vrijblijvend een call in met mij zodat ik met je mee kan kijken welke stappen jij kunt zetten voor meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd.

"Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen..."

Het begon allemaal met een enorme passie voor fotografie en de wens de camera beter te leren beheersen. Dat dit heeft mogen resulteren in een fulltime job als fotograaf en de gezonde, groeiende onderneming die ik nu heb is een droom die uitkomt. 

Een sleutelfiguur in mijn ontwikkeling is absoluut Dianne geweest. Zij wist direct de vinger op de zere plek te leggen.  Dianne is een fantastische fotograaf met die zelfde gedeelde passie voor fotografie, daarnaast is ze kritisch, open en is ze zeker niet bang om je een spiegel voor te houden. 

Zij gaf mij concrete aanwijzingen op technisch vlak, maar ook het belang van keuzes maken, specialiseren en marketing. Dit alles gaf mij een enorme drive om beter te worden. Ben haar daar nog steeds heel dankbaar voor. 🙏🏼

Jill Streefland - Jill Streeflan​​​​​d Fotografie

Wat ik kan, kun jij ook:
écht toffe klanten, meer omzet én meer vrije tijd 

Vraag je het jezelf ook zo vaak af? Hoe doen al die andere collega fotografen dat nou toch, het lijkt hen allemaal zoveel makkelijker af te gaan dan jou.

Stel je eens voor;

 • Je werkt met de allerleukste klanten
 • Je krijgt de tofste opdrachten  waar je écht happy van wordt
 • Een goed gevulde agenda maar géén avonden meer achter Lightroom & Photoshop
 • Je kunt meer doen wat je wel leuk vindt en doen waar je gewoon echt goed in bent
 • Onder aan de streep heb je meer omzet & winst
 •  als allerbelangrijkste; meer tijd voor je gezin

Waarom zou je dat níet willen?


  Plan een gratis strategie sessie in

Meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd. Ik vertel je hoe!

Even voorstellen...

Ik help professionele fotografen met groeien in hun eigen bedrijf. Door mijn jarenlange ervaring achter de camera, het toepassen van een ijzersterke marketing en het bouwen aan mijn eigen bedrijf weet ik hoe de oververhitte markt in elkaar zit, hoe je jezelf positioneert tussen de vele andere fotografen zodat jij vanuit authenticiteit kunt gaan fotograferen én ondernemen.  En that's where the magic happens. Meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd.


 Laten we even kletsen!

Mijn naam is Dianne, een ondernemende fotograaf & fotograferende ondernemer. Ik run al jarenlang een tonnen bedrijf in de fotografie door mezelf te blijven ontwikkelen, te fotografen op het hoogste niveau en exact te weten wat mijn sterke en unieke kanten zijn als fotograaf en als ondernemer maar altijd met mijn kinderen en gezin op nummer 1! Ik vind dat het leven te kort is om opdrachten te fotograferen die ik niet leuk vindt, avonden lang achter photoshop door te brengen en meer energie in mijn werk te stoppen dan dat ik er voor terug krijg.

Waar ik 10 jaar geleden nog teveel tijd kwijt was aan nabewerken van mijn foto's, eindeloos klantencontact, een onoverzichtelijke website, nauwelijks volgers op social media, telkens over mijn grenzen heen liet lopen, altijd weer frustraties had omdat zelfs mijn absurd lage tarieven nog teveel waren voor sommige klanten en ik mezelf onderaan de streep net een minimum salaris kon uitbetalen en toch nauwelijks tijd had voor mijn gezin is dat nu compleet anders en heb ik in mezelf geïnvesteerd als fotograaf én ondernemer. Ik geloof namelijk dat deze twee hand in hand gaan.Mijn grootste groei ligt in het opbreken van mijn bedrijf in hap-klare-stukjes. Iets wat je als fotograaf en ondernemer soms zelf niet meer kunt omdat je meer bezig bent met 'brandjes blussen'. Ik nam élk onderdeel van mijn bedrijf onder de loep en besloot dat kleine stapjes óók stapjes zijn.

In no time boekte ik hier geweldige resultaten mee en word ik geboekt door de tofste klanten, heb ik mogen fotograferen op de mooiste plekjes ter wereld, voer ik nooit meer discussies over mijn tarieven, heb ik een wachtlijst voor fotoshoots, zit ik voor het komende jaar volledig volgeboekt met bruiloften, win ik internationale awards met mijn foto's, verkoop ik meer dan 2000 online cursussen per jaar en mag ik andere professionele fotografen coachen zodat ook zij deze maximale groei door kunnen gaan maken. Voor meer écht toffe klanten, meer omzet en meer vrije tijd.

In de tijd dat jij blijft aanmodderen en blijft twijfelen over de volgende stap in je bedrijf gaat iemand anders er vandoor met jouw klanten...

In dit 1:1 traject help ik je met:

Meer omzet

Gewoon concreet en to the point. Bij een gezonde business hoort een gezonde omzet. We gaan samen kijken waar het beter kan en hoe we meer klanten en meer omzet kunnen gaan halen voor jou.

Orde ​​​​scheppen in de chaos

Waar lekt jouw bedrijf en waar lekt jouw energie? We gaan jouw bedrijf helemaal onder de loep nemen en vaak zie ik in no time waar het 'rammelt' en hoe we dat kunnen gaan verbeteren. Wat zijn de 'fouten' die je keer op keer maakt en waar hou jij onbewust je eigen groei tegen?

Loei strakke workflow

Workflow is key. Avondenlang uren naar een beeldscherm staren doen we straks niet meer. We gaan zorgen voor een loei strakke workflow zodat jij meer tijd overhoudt om áán je bedrijf te werken in plaats van enkel ín je bedrijf. Zo hou jij meer tijd over voor écht leuke dingen en zaken waar jouw bedrijf wel van gaat groeien.

IJzersterke marketing

Je kunt best een tijdje lekker draaien met je bedrijf maar vroeg of laat komt het er op neer dat je een ijzersterke marketing moet gaan inzetten om écht maximaal te kunnen gaan groeien. Marketing is zoveel meer dan elke dag een nieuwe post op social media plaatsen! We gaan jouw ideale klant in kaart brengen en daar jouw eigen, persoonlijke, authentieke maar ijzersterke marketing op aanpassen.

Groei en optimalisatie

Dit gaat voor elke fotograaf een uniek traject zijn en maakt dit 1:1 traject extreem doeltreffend omdat ik echt 1 op 1 in jou bedrijf kan duiken en je op maat gemaakt advies kan geven zodat jij maximaal kan groeien en je bedrijf maximaal kan optimaliseren. 

Support & Feedback

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! We gaan 12 maanden lang intensief samenwerken waarbij je mijn support en feedback krijgt waar jij dat nodig hebt. Je hebt dagelijks toegang tot mijn jarenlange ervaring waardoor jij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden.

Je kunt je business niet laten groeien zonder aan je eigen ondernemers skills te werken.

De 1:1 mentoring is voor jou als je:

 • Het stadium van de startende fotograaf voorbij bent.
 • Misschien nog in loondienst bent maar daar graag mee wil stoppen.
 • Minimaal €30.000 omzet per jaar draait. (Nog geen 30K per jaar? Dan is de "Groei-Spurt" iets voor jou!)
 • Geen tijd en motivatie hebt voor een online groepstraject met eindeloze modules die jij al ontgroeit bent.
 • Bereid bent om in dit traject (net als ik) ALL-IN te gaan.
 • Op zoek bent naar een betrokken 1:1 mentor met fotografie kennis die weet hoe de markt in elkaar zit.
 • Meer klanten, meer omzet en meer vrije tijd wilt.
 • Klaar bent voor maximale groei!
 • Houdt van een no-nonsens mentor met een to-the-point aanpak.

Are u ready?

Plan dan nu jouw strategie sessie in, we gaan dan samen kijken waar je nu staat, waar jouw kansen liggen, waar je naar toe wilt en hoe we daar kunnen gaan komen. We kijken dan meteen of het 1:1 traject de juiste keuze is. 

Dit gesprek is trouwens 100% vrijblijvend!

 Yes, tell me more!


Veelgestelde vragen over het 1:1 Groei-traject

Hoelang duurt dit traject?

Het 1:1 mentoringstraject duurt 12 maanden, wil je liever korter samenwerken maar heb je wel behoefte aan 1:1 begeleiding? Dan is de "Groei-Spurt" wat voor jou.

Hoe ziet het traject er uit en wat kost het?

Dit bespreek ik graag met je in een vrijblijvende call als ik denk dat dit traject bij jou past en ik je verder kan helpen. Het draait er in dit traject niet om wat het kost (ga ik je natuurlijk wel gewoon vertellen!) maar wat het je op gaat leveren. Dat is de key van investeren met maximale groei in je bedrijf als logisch gevolg.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Yes 👏🏼

Ik draai nog geen €30.000 omzet per jaar, is dit traject geschikt voor mij?

Nee, ik heb er bewust voor gekozen om in dit traject de wat verder gevorderde fotograaf te coachen omdat ik voor het eerste traject slechts 6 fotografen ga coachen en deze tijd zo maximaal mogelijk wil benutten. Als jij nog geen 30K per jaar draait maar wel graag 1:1 wil samenwerken met mij dan is de "Groei-Spurt" precies wat jij nodig hebt.

Hoe weet ik of dit traject geschikt is voor mij?

Als jij je herkent in de bovenstaande teksten, de pijnpunten en behoefte hebt aan 1:1 coaching dan is de kans heel groot dat dit traject bij je past. Ik bespreek dit graag met je in een persoonlijke call / strategie sessie waarbij we elkaar wat beter kunnen leren kennen.

Wat is het verschil tussen de "groei-spurt" en het "groei-traject"?

Het verschil zit hem o.a. in de duur van dit traject. De "groei-spurt" duurt 1 maand en het "groei-traject" duurt 12 maanden. Niet elke fotograaf ziet het zitten om zolang met een vaste mentor samen te werken of heeft het budget voor een intensief 1:1 traject. De voordelen van de "groei-spurt" zijn o.a. de lagere investering en een korter traject. Het voordeel van het "groei-traject" is de langdurige intensieve begeleiding en de stok achter je deur. Het is aan jouw eigen zelfkennis welke van deze trajecten het beste bij je past. Ben jij iemand die het lastig vindt om patronen te doorbreken en heb je graag langere tijd een stok achter de deur? Dan is het "groei-traject" een goed idee. Maar draai jij nog geen 30K per jaar en beschik jij over voldoende motivatie en discipline om na onze maand samenwerking het zelf goed door te zetten? Dan is de "groei-spurt" perfect voor jou.

Waarom duurt dit traject 12 maanden?

Ik heb inmiddels meer dan 8 jaar ervaring met het geven van groeps- en prive workshops en weet dat de grootste doorbraak niet zit in jouw skills maar in de intergratie. Wanneer jij op eigen kracht al minimaal 30K per jaar weet om te zetten dan zit het met jouw skills wel goed maar zijn bijvoorbeeld 3 of 6 maanden te kort om blijvende veranderingen door te voeren in jou en je business zodat je consistent door kunt groeien naar 60-100K+ omzet per jaar. In dit traject gaat het niet alleen om motivatie en inspiratie maar vooral om transformatie, en dat redden we niet in 3 of 6 maanden.