Start wanneer jij wilt! Online, in je eigen tijd te volgen

Speciaal ontwikkeld voor kinder- en bruidsfotografie

Onbeperkt toegang tot de video's

Betaal in meerdere
termijnen

Watch-Me-Edit - ByDianne
€347
€ 197,-

Online workflow cursus

Omdat jouw bedrijf pas kan groeien als jij je workflow goed op orde hebt! Meer vrije tijd, meer salaris en meer klanten. Deze cursus is een must-have voor élke fotograaf

Leer nabewerken als een PRO!

De Photoshop en Lightroom cursussen van ByDianne Fotografie zijn echt de paradepaardjes van de hele AcademyUniek in Nederland want nergens vind je cursussen zo uitgebreid als deze cursussen. Bij de Photoshop cursussen ontvang je zelfs mijn eigen RAW-bestanden. Zo leer je echt binnen no time nabewerken als een pro!

Het is tijd om te stoppen met van alles te proberen, en te starten met een cursus die jou precies laat zien hoe het wél moet. Want jouw foto’s verdienen alleen het allerbeste! Ben jij klaar voor the next level, start vandaag nog!

Online Photoshop BASIS Cursus - ByDianne

Online Photoshop

BASIS Cursus

Online Photoshop PRO Cursus - ByDianne

Online Photoshop ALL in One cursus

Lightroom Wit - ByDianne

Online Lightroom 

Cursus

Hanneke Engel-Visser - ByDianne
Hanneke Engel-Visser
Ik heb dit jaar alle workshops van ByDianne aangeschaft. Het wordt op een makkelijke manier (Jip en Janneke taal) uitgelegd en voorgedaan in de video's. Ik was zelf totaal niet thuis in Lightroom, maar ik kan nu niet meer zonder!
Jill Streefland
Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ze is een fantastische fotograaf, daarnaast is ze kritisch en open en zéker niet bang om een spiegel voor te houden. Aanrader dus!
Anita Verweij - ByDianne
Anita Verweij
Ik heb inmiddels meerdere cursussen bij ByDianne gevolgd. Kinderfotografie, photoshop cursussen en de online Lightroom cursus. Echt veel van Dianne geleerd en zou haar dus absoluut aanraden!

ByDianne Academy

Een Academy dóór fotografen, voor fotografen. Van mama’s tot professionele fotografen. Jarenlange kennis en ervaring in inspirerende online cursussen. Laat je inspireren en motiveren, dankzij de cursussen van ByDianne Academy maak jij straks nóg mooiere foto’s en kunstwerken! Uniek in Nederland en exclusief gericht op Kinderfotografie.

Omdat ik als mama en professionele fotograaf weet hoe intens je kunt genieten van prachtige foto’s.

Professionele Lightroom presest (Black & White)

Watch-Me-Edit exclusief voor jou - ByDianne

Watch-Me-Edit

Jouw foto’s – Mijn edit

Leren tas Transparant - ByDianne
€ 195,-
Echt lederen camera tas met verstelbare schouderband in twee verschillende varianten.