Masterclasses

Workflow

Nabewerken

Podcast

De ByDianne Podcast 🎧

De ByDianne Podcast is met 50.000+ downloads en 150+ afleveringen uitgegroeid tot één van de grootste podcasts voor fotografen.

Watch-Me-Edit - ByDianne
€347
€ 197,-

Loei-strakke workflow cursus

Omdat jouw fotografie bedrijf pas kan groeien als jij je workflow goed op orde hebt! Meer vrije tijd, meer salaris en meer klanten. Deze cursus is een must-have voor élke fotograaf

Masterclasses

Maximize your mini's

Mijn complete blueprint van A tot Z voor het maximaliseren van je mini shoots.


In deze masterclass leg ik je stap voor stap uit wat wij doen voor een minimale omzet van €4000,- per dag door middel van optimaliseren, efficiënt werken en een strak marketing schema.
99,-

Mijn nr 1 marketingtool

Door mijn meest winstgevende marketingtool keer op keer in te zetten boek ik klanten uit de meest vreemde hoeken zónder dat ik daar moeite voor hoef te doen!

- Mijn meest winstgevende markertingtool voor een constante stroom van leads -

33,-

Power of Positionering

Ik ga je laten zie hoe 1 zin jouw positionering en jouw kijk op je eigen dienst volledig kan uplevelen. 1 zin die korte mette maakt met onzekerheid, proberen op te vallen in de massa en je continue uit die low energy haalt.


Are u ready for some kick ass activation?

44,-

Album brochure template (canva)

De perfecte basis voor een professioneel album brochure. Bespaar jezelf het gepriegel en gepiel om van scretch af aan een brochure te maken. Deze template biedt je alles wat jij nodig hebt om in no time een prachtige brochure te maken voor je klanten. Geef je albums sales een flinke boost met deze professionele brochure.

Leer nabewerken als een PRO!

De Photoshop en Lightroom cursussen van ByDianne Fotografie zijn echt de paradepaardjes van de hele AcademyUniek in Nederland want nergens vind je cursussen zo uitgebreid als deze cursussen. Bij de Photoshop cursussen ontvang je zelfs mijn eigen RAW-bestanden. Zo leer je echt in no time nabewerken als een pro!

Het is tijd om te stoppen met van alles te proberen, en te starten met een cursus die jou precies laat zien hoe het wél moet. Want jouw foto’s verdienen alleen het allerbeste! Ben jij klaar voor the next level, start vandaag nog!

Online Photoshop BASIS Cursus - ByDianne

Online Photoshop

BASIS Cursus

Online Photoshop PRO Cursus - ByDianne

Online Photoshop PRO

cursus

Lightroom Wit - ByDianne

Online Lightroom 

Cursus

Hanneke Engel-Visser - ByDianne
Hanneke Engel-Visser
Ik heb dit jaar alle workshops van ByDianne aangeschaft. Het wordt op een makkelijke manier (Jip en Janneke taal) uitgelegd en voorgedaan in de video's. Ik was zelf totaal niet thuis in Lightroom, maar ik kan nu niet meer zonder!
Jill Streefland
Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ze is een fantastische fotograaf, daarnaast is ze kritisch en open en zéker niet bang om een spiegel voor te houden. Aanrader dus!
Anita Verweij - ByDianne
Anita Verweij
Ik heb inmiddels meerdere cursussen bij ByDianne gevolgd. Kinderfotografie, photoshop cursussen en de online Lightroom cursus. Echt veel van Dianne geleerd en zou haar dus absoluut aanraden!

Lightroom presets

Professionele Lightroom presets ontwikkeld met mijn jarenlange kennis en edit geheimen. Dit pakket met presets geven je met 1 muisklik volledige creatieve controle over je eigen foto’s.

Het Lightroom preset pakketten bevatten 10 fantastische en veelzijdige presets. Zo zit er voor jouw foto altijd dé perfecte preset tussen.

Boost je foto’s met 1 klik!

  • Speciaal ontwikkeld voor kinder- en bruidsfotografie
  • Warme & sfeervolle presets
  • Professionele uitstraling
  • Makkelijk in gebruik
  • Volledig naar eigen smaak aan te passen
  • Psst: deze presets zijn de basis van ál mijn eigen foto’s

Professionele Lightroom presets

(Happy Color)

Professionele Lightroom presest

(Black & White)

Leren tas Transparant - ByDianne
€ 195,-

Lederen camera tas

Echt lederen camera tas met verstelbare schouderband in twee verschillende varianten.