Lederen Cameratas Juza

You’re gonna love this bag!

In mijn zoektocht naar een fijne en mooie cameratas kwam ik er achter dat dit nog best lastig te vinden was. Een camera tas is óf praktisch of mooi. Maar ik vond geen tas die ik zowel praktisch en mooi tegelijk was. Totdat ik de prachtige tassen van Juza Design tegen kwam. Handgemaakt, uniek design en echt leder. Een fijne tas die echt tegen een stootje kan, want ik vind het wel zo fijn als een tas gewoon van echt goede kwaliteit is.

Tijdens een fotoshoot vind ik het prettig om mijn handen vrij te hebben, dat is met mijn camera koffer lastig omdat je deze altijd met 1 hand mee achter je aan moet laten rollen. Dankzij deze fijne tas heb ik altijd een extra camera en lens bij de hand én mijn handen vrij. In de camera tas is maar liefst plek voor 1 body plus 2 extra lenzen.

Ik ben dan ook trots dat ik deze fantastische cameratassen in mijn eigen webshop mag aanbieden zodat ook jij straks de eigenaar kunt zijn van een echte Juza Design.

Deze toffe cameratas is beschikbaar in 2 varianten.

De Ahzar is de donkere versie met  eucalyptus binnenkant
De Sharif is de lichte variant met de streepjes binnenkant.

Geef bij het afrekenen je keuze door, dan wordt deze binnen 3-5 werkdagen gratis bij je thuis bezorgd.


€195,-

Je camera is een prachtig sieraad,
geef het een beetje extra liefde

Azhar

Handmade & unique camera bag

Echt lederen cameratas met verstelbare schouderband in twee verschillende varianten. De afmetingen van de tas zijn 29 cm (breedte) * 14 cm (diepte) * 21,5 cm (hoogte).

De binnenkant heeft 2 verstelbare verdelers. De verdelers kunnen van binnenuit worden verwijderd om er een volledig open tas van te maken die je ook dagelijks kunt gebruiken.  De tas heeft een vak met gesp-uiterlijk, dit vak is perfect voor een telefoon of klein dagboek. De tas heeft een ritsvak aan de achterkant om waardevolle spullen in op te bergen.  De tas heeft een magneetknoop om te sluiten, maar we hebben een extra beschermende leren klittenband sluiting toegevoegd zodat je waardevolle spullen gegarandeerd beschermd zijn.

De tas heeft drie compartimenten waar een body en 2 lenzen of andere accessoires zoals een flitser in passen. Aan beide kanten heeft de tas een zakje waar je de geheugenkaarten in kwijt kunt en een extra batterij.

Deze toffe cameratas is beschikbaar in 2 varianten.

De Ahzar is de donkere versie met eucalyptus binnenkant
De Sharif is de lichte variant met de streepjes binnenkant.

Geef bij het afrekenen je keuze door, dan wordt deze binnen 3-5 werkdagen gratis bij je thuis bezorgd.


€195,-

Johanna van Johanna Zwets Fotografie over over de lederen cameratas

Al een langere tijd was ik opzoek naar een leuke en stevige cameratas. Zo vond ik deze te gekke tas gemaakt van echt leder. Een stevige mooie tas, die er modern uitziet en eigenlijk helemaal niet als een camera tas. Ik kan er mijn camera en 1-2 lenzen en eventueel een flitser in kwijt. Daarnaast heeft de tas genoeg vakjes om je spullen in op te bergen, zoals je telefoon, geheugenkaartjes, lensdoek, accu’s, lensdop en ga zo maar door. De tas is comfortabel om mee te nemen, dankzij de het handige handvat en de stevige draagriem. Daarnaast heeft de binnenkant een mooi design van binnen en handige klittenband flapjes waarmee je camera extra beschermd is. De tas gaat standaard mee naar al mijn lifestyle shoots omdat die zo lekker comfortabel is. Nog een leuk pluspuntje aan deze tas is, iedereen vind hem fantastisch er is geen reportage voorbij gegaan zonder dat ik complimenten kreeg over hoe leuk en mooi de tas is. Dus zoek je nog een toffe, mooi en handige cameratas? Je hoeft alleen nog maar te kiezen tussen Azhar of Sherif

Sharif

Dianne van ByDianne Fotografie over de lederen cameratas

"Het is een ontzettend stevige tas. Ik ben zelf altijd groot fan van echt leder, omdat dit er door de jaren heen zo prachtig geleefd uit gaat zien en het van heel goede kwaliteit is. De binnenkant geeft een super tof printje, het is een vrouwelijke cameratas zonder dat het te meisjes-achtig wordt. Ik was blij verrast dat, ondanks het compacte formaat, de binnenkant echt super handig en ruim ingedeeld is. Er is plaats voor een body plus 2 lenzen. Ik draag altijd 1 camera met lederen strap om mijn schouders en mijn tweede body plus extra lenzen kunnen mooi in deze cameratas meegedragen worden. Daarnaast heeft de tas super veel extra vakjes voor bijvoorbeeld accu’s, geheugenkaartjes, portemonnee, auto sleutels etc.

Ik heb nu tijdens het shooten mijn handen vrij maar toch alles bij de hand.

Kortom; ik ben fan van deze prachtige cameratas!"