GRATIS Lightroom MASTERCLASS

Haal alles uit Lightroom wat er in zit

Meld je hier onder aan voor deze gratis masterclass:

Binnenkort openen de deuren van mijn online Lightroom cursus weer en ter promotie hiervan geef ik een gratis masterclass waarin ik je meenemen in mijn wereld van Lightroom. Deelnemen aan deze masterclass is 100% gratis en verplicht je niet tot aankoop van de online Lightroom cursus.


Deze masterclass is speciaal voor bruidsfotografen en kinderfotografen die willen leren hoe je met een aantal simpele tools je foto's kunt omtoveren tot kunstwerkjes en nog meer hun eigen stijl willen ontdekken. Zodat je nog meer écht toffe klanten krijgt die om jou om je unieke stijl boeken waardoor jouw passie & liefde voor de fotografie nog meer omzet oplevert.

nullnull

Dianne van ByDianne Fotografie

Deze gratis masterclass wordt gegeven door:

Dianne van ByDianne Fotografie & Academy. Met meer dan 1600 fotoshoots en tal van internationale awards op mijn naam en ruim 800 cursisten in mijn Lightroom & Photoshop cursussen heb ik heel veel kennis en skills in huis om andere hobby- en professionele fotograferen te inspireren en te motiveren. Dankzij een aantal hele fijne maar vooral simpele tools in Lightroom weet ik élke foto om te toveren tot ware kunstwerkjes. Mijn stijl is vooral zacht, dromerig en sfeervol te noemen en dat leer ik je heel graag in 1 van mijn online Lightroom en Photoshop cursussen of gratis masterclasses. 

Dit zijn enkele voorbeelden die je kunt verwachten in deze online masterclass, maar laat je vooral verrassen!