Watch-Me-Edit - Header - ByDianne

Watch-Me-Edit

Uniek in 

Nederland

Jouw foto's

Mijn edit

Boost voor je creativiteit

Onbeperkt terug te kijken

Watch-Me-Edit - ByDianne

Watch-Me-Edit

Jouw foto – Mijn edit

Ben je het zat om ontevreden te zijn met je eigen foto’s en bewerkingen, kun je maar niet ontdekken waarom het je niet lukt om die WAUW bewerking te krijgen?

Heb je eigenlijk geen idee wat je aan het doen bent in Photoshop? Misschien ben je best een beetje tevreden met je foto’s maar je weet dat het mooier kan?

Wil je weten hoe ik jouw foto’s edit en binnen no time van MWA naar WAUW ga en ben je benieuwd wat ik uit jouw foto’s kan halen?

🛒 – Bestel nu de Watch-Me-Edit en ontvang een (ca) 60 minuten durende video in je mail met stap voor stap de instructies over hoe ik jóuw foto nabewerk in Photoshop zodat jij dit óók meteen toe kunt passen op je eigen foto’s!

Aanhalingstekens - ByDianne

Ik heb de photoshop workshop gevolgd bij Dianne, onwijs leerzaam! Dat Dianne nu ook mijn eigen foto’s heeft nabewerkt is echt de kers op de taart. Nu zie ik nóg beter hoe ik mijn eigen foto’s naar NEXT-LEVEL kan tillen.

Chantal Langeveld
Watch-Me-Edit - ByDianne

Op maat gemaakt!

De Watch-Me-Edit is een op maat gemaakte online-workshop.

Ik ga jouw foto’s nabewerken in Photoshop, zónder actions of andere voorgeprogrammerde instellingen! Dankzij de schermopname kun jij mijn edit terug kijken en zie je stap voor stap hoe ik jouw foto nabewerk in Photoshop.

Ik geef je directe tips & trucs waar jij meteen mee aan de slag kunt. De schermopname is incl mijn gesproken uitleg zodat je niet alleen zíet maar ook hoort welke stappen ik neem in Photoshop. Je ontvangt de Watch-Me-Edit opname in je mail. De Watch-Me-Edit wordt exclusief en op maat voor jou gemaakt. Zo zie je meteen wat er allemaal mogelijk is met jóuw foto’s.

Want ik geloof dat niet alleen nabewerking persoonlijk & uniek is maar ook de manier waarop we fotograferen. Wat voor mijn foto’s werkt hoeft niet meteen 1 op 1 te werken op jouw foto’s, daarom edit ik jóuw foto’s zodat je ziet wat er mogelijk is met jouw eigen foto’s.

Sta versteld van de photoshop mogelijkheden icm jouw foto’s! Alle stappen zijn meteen toepasbaar op al je andere foto’s!

Deze Watch-Me-Edit is onwijs leerzaam omdat je naast de schermopname ook het PSD bestand (photoshop bestand) ontvangt. Zo kun je alle lagen nog eens bekijken en bestuderen waardoor je sneller begrijpt wat ik precies heb gedaan en hoe je dit bij je eigen foto’s toe kunt gaan passen.

The best investment, is an education in yourself!

Watch-Me-Edit - ByDianne

Bestel jouw Watch-Me-Edit en ontvang:

 • Een video van ca 60 minuten in je mail
 • Een schermopname van mijn beeldscherm terwijl ik jouw foto edit
 • De video wordt ingesproken zodat je extra uitleg krijgt bij het hele nabewerkingsproces
 • De Watch-Me-Edit is maatwerk en wordt exclusief opgenomen voor jou met je eigen foto’s
 • Het PSD bestand van de foto die ik voor je heb nabewerkt incl alle photoshop lagen.
 • Binnen ca 14 dagen het eindresultaat per mail, direct te downloaden en te bekijken

Ga er lekker voor zitten met een bakkie koffie en Watch-Me-Edit!

Watch-Me-Edit - ByDianne

Deze Watch-Me-Edit is precies wat jij zoekt, als jij:

 • Constant tegen je eigen beperkte kennis in Photoshop aan loopt
 •  Kinderen fotografeert
 • (Beter) wil leren nabewerken in Photoshop zonder actions!
 • Jouw eigen stijl nog verder uit wilt werken maar niet weet hoe je dit moet doen
 • Mijn edit-stijl tof vindt, ik ga in deze stijl jouw foto’s nabewerken.
 • Benieuwd bent wat een andere fotograaf met jouw foto’s kan doen in Photoshop
 • Het fijn vindt wanneer iemand je stap voor stap laat zien hoe je je foto’s nog mooier kunt maken
 • Een ‘doener’ bent en het snelst leert wanneer je het meteen in praktijk toe kan passen
Watch-Me-Edit - ByDianne

Praktische informatie

De Watch-Me-Edit is alleen geschikt voor kinderfotografie en niet bedoeld voor studiofotografie of foto’s gemaakt met telefoon. Ik raad je de Watch-Me-Edit niet aan wanneer je zelf geen photoshop hebt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van Photoshop, geen Lightroom of andere programma’s (tenzij ik hier een goede reden voor heb).
Het liefst werk ik met RAW-bestanden, maar als je deze niet hebt is dat geen probleem. Het is belangrijk om te weten dat ik Photoshop gebruik als BIJ-gerecht en niet als hoofdgerecht. Voor een succesvolle Watch-Me-Edit heb ik een goede foto nodig, dus geen onscherpe of extreem over/onderbelichte foto.

De Watch-Me-Edit is een onwijs toffe aanvulling wanneer je al eens een photoshop cursus hebt gevolgd bij mij maar ook absoluut de moeite waard wanneer je mijn photoshop cursus nog niet hebt gevolgd.

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan onderaan deze pagina de meest-gestelde-vragen.

                   

Veelgestelde vragen over Watch-Me-Edit

Kan ik de Watch-Me-Edit in termijnen betalen?

Tof dat je interesse in de Watch-Me-Edit hebt! Betalen in termijnen is zeker mogelijk, je kunt bij het afrekenen kiezen voor 1, 2 of 3 termijnen.

Kan ik aangeven wat ik mooi vindt qua nabewerking?

Je mag zeker aangeven wat je mooi vindt qua nabewerking wel is het belangrijk om te begrijpen dat niet elke edit op elke foto toepasbaar is. Ik heb dus volledig vertrouwen van je nodig om mijn eigen creativiteit los te kunnen laten gaan op jouw foto’s. Er bestaat geen standaard nabewerking in mijn werkwijze. Ik laat me dus inspireren door jouw foto. De foto’s zullen ByDianne-style ge-edit worden dus dat is in elk geval de stijl die je kunt verwachten. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je een lichte of juist wat donkdere bewerking wilt, veel of weinig contrast. Knallende kleuren of juist wat zachtere kleuren. Maar het liefst heb ik natuurlijk dat je me 100% vrijheid geeft!

Hoe weet ik of mijn foto's geschikt zijn?

Photoshop is een BIJ-gerecht en geen HOOFD-gerecht. Als een foto mislukt is (bijvoorbeeld onderbelicht of niet scherp) dan kan ik helaas geen succesvolle Watch-Me-Edit voor je maken. Twijfel je? Stuur dan de foto die je graag door mij wilt laten nabewerken even per mail of dm op instagram en ik kijk voor je of jouw foto geschikt is.

Is de Watch-Me-Edit wat voor mij als ik alleen Lightroom heb?

Nee, deze Watch-Me-Edit is alleen geschikt wanneer je beschikt over Photoshop. De stappen die ik je laat zien zijn niet mogelijk in Lightroom.

Kun je wat met mijn JPG foto's?

Jpg is mogelijk maar het liefst heb ik een RAW bestand.

Kan ik een Watch-Me-Edit bestellen met telefoon foto's?

Nee, dat gaat niet. Om mijn stijl toe te kunnen passen op jouw foto’s heb ik foto’s van goede kwaliteit nodig. Het liefst een zo laag mogelijk diafragma en hoog mogelijke resolutie.

Hoelang duurt het voor je mijn Watch-Me-Edit af hebt?

Ik hanteer een levertijd van ca 10 werkdagen afhankelijk van de drukte van mijn eigen fotografie seizoen.

Kan ik een online-cursus of ander product uit jouw webshop cadeau geven?

Dat kan zeker! Stuur een mailtje naar info@bydianne.nl en ik help je graag verder.

Hoe lang heb ik toegang tot de video?

De Watch-Me-Edit wordt exclusief en op maat gemaakt voor jou met je eigen foto’s. De opname komt per mail naar je toe zodat je hem voor jezelf kunt downloaden. Er zit geen limiet op hoe vaak jij de video terug kunt kijken omdat jij hem in je bezit krijgt nadat je hem gedownload hebt.

                 

Nieuwtjes, actie’s en freebies in je mail?

Dit krijg je NIET: Nutteloze onzin in je mail.

Dit krijg je WEL: Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cursussen, actie’s en gratis freebies.
En in elke nieuwsbrief een nieuwe kortingscode, exclusief voor nieuwsbrief abonnees!