1:1 Exclusive VIP traject

Hee BADASS creatieveling, deze is voor jou!

Laten we even een  inplannen 

null

Je ligt 's avonds in bed en staart naar het plafond en denkt; is dit het nou?


En je weet dondersgoed dat jouw 5 jaar jongere ik nu vol verbazing zou toekijken hoe je het tot dit punt geschopt hebt. Maar jij bent vooral nieuwsgierig naar jouw 5 jaar oudere jij. Want er zit nog zoveel potentie in jou. Er liggen nog zóveel kansen in jouw bedrijf.


Maar je weet ook; als ik al die potentie en kansen wil benutten moet ik ánders gaan ondernemen. Op een andere manier gaan denken dan ik tot nu toe heb gedaan. Andere stappen gaan nemen. Grootser dromen. Grootser dóen.


Jij stoot allang niet meer tegen een omzetplafond aan maar hebt jezelf vast geketend aan de veiligheid en comfortzone die jouw business je nu biedt. En dat knaagt...

Waar anderen stoppen ga jij door

Ergens in je ondernemersreis ben je alles en iedereen voorbij geknalt. Je hebt een waanzinnige business opgebouwd, en met een omzet van 100K+ per jaar zou menig mens om je heen denken; wat heb je nog meer te wensen?


Maar jouw ambities stoppen niet. Nergens. Nooit. En het is oké als niet iedereen dat begrijpt. Jij ziet vooral dat jij nog meer in je mars hebt dan dit. Omdat je ziet hoe blij jij je klanten kan maken met datgene waar jij zo rete-goed in bent! I feel you!"Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen..."

Het begon allemaal met een enorme passie voor fotografie en de wens de camera beter te leren beheersen. Dat dit heeft mogen resulteren in een fulltime job als fotograaf en de gezonde, groeiende onderneming die ik nu heb is een droom die uitkomt. 

Een sleutelfiguur in mijn ontwikkeling is absoluut Dianne geweest. Zij wist direct de vinger op de zere plek te leggen.  Dianne is een fantastische fotograaf met die zelfde gedeelde passie voor fotografie, daarnaast is ze kritisch, open en is ze zeker niet bang om je een spiegel voor te houden. 

Zij gaf mij concrete aanwijzingen op technisch vlak, maar ook het belang van keuzes maken, specialiseren en marketing. Dit alles gaf mij een enorme drive om beter te worden. Ben haar daar nog steeds heel dankbaar voor. 🙏🏼

Jill Streefland - Jill Streefland Fotografie

Dit Exclusive VIP traject is voor jou:

Even checken of we op de goede lijn zitten. Want jij weet precies wat je zoekt in een high end business coach die jou en je 5-figure business naar nieuwe, ongekende hoogte kan brengen. Maar zo goed als jij weet wat je zoekt, weet ik ook precies voor wie dit ultra all-in traject is. Dus deze is voor jou als:


 • Je een creatieve business runt
 • Je grootser droomt dan je tot nu toe in praktijk laat zien.
 • Er geen limiet zit op jouw moneymindset
 • Je grote interesse hebt in LOA & Human Design
 • De kans is groot dat jij (net als ik) een Manifestor of een Projector bent
 • Je er van overtuigd bent dat het om 80% mindset en 20% strategie draait in jouw business
 • Je draait al consistent 100K+ per jaar en je weet heel goed wat je wel en niet wilt
 • Je weet precies waar je naar toe wilt, alleen nog niet hoe je daar het snelst kunt komen.
 • Jij bent een doorpakker en twijfelen is zonde van je tijd
 • Je er geen seconden aan twijfelt dat je de investering van dit traject x10 kunt laten gaanHi! Ik weet al wie jij bent. Mag ik me even aan je voorstellen?

Mijn naam is Dianne, ambitieuze 30-er, fotograaf en business coach voor fotografen en andere creatieve ondernemers. Hoe ik al die bovenstaand punten zo op kan sommen? Omdat dat precies is waar ik ooit stond en het punt waarop ik een high end business coach in de arm nam. Met alle (grandioze) gevolgen van dien. En ik weet dat ook jij daar behoefte aan hebt. Ik groeide de online- en groepscursussen voorbij en vond het lastig om een business coach te vinden die verstand heeft van marketing, de creatieve markt en een bewezen strategie weet toe te passen. De laatste jaren heb ik veel werk gedaan aan mijn eigen ontwikkeling, mijn fotografie en coaching skills, het creëren van een succes mindset. Ik draaide al langere tijd consistent 100K per jaar maar ik voelde (net als jij) dat ik meer in mijn mars had en dat voelde ik goed want ik mag nu mijn twee grootste passies met elkaar combineren.


Fotografie en (high end) business coaching. Met een no-nonsens aanpak en mijn recht-door-zee strategie in mijn coaching trajecten bereiken mijn coachees maand na maand weer nieuwe, grootse successen!

Een paar feitjes op een rij

Multi-international award winning Fotograaf
Stond in 2018 in de top-3 beste bruidsfotografen van de Masters of Wedding photography 
Meer dan 20.000 podcast downloads
Multi 5-figure business in de fotografie
Wat ik ook doe, ik ga voor goud.

I'm happy where I am but eager for more.

Investering:

€25.000 of 12x €2500,-

Inclusief:


 • 12 maanden 1:1 coaching
 • Real life kickstart van 6 uur op locatie
 • 3 volle dagen deep-dive in een Europese stad naar keuze
 • 12 maandelijkse (online) coaching sessie's van 1,5 uur
 • 3 uur Human Design business reading door een HD expert

Voel je 'm?

Stuur me dan even een DM op instagram, dan plannen we even een kennismaking onder het genot van een wijntje en kletsen we even verder!