Full Focus VIP lijst

Het zit hem niet in nóg meer fotografie cursussen volgen...

Meld je aan voor de wachtlijst voor Business Boost III en krijg direct toegang tot:

Als eerste toegang tot de Business Boost

Voor de hoogste (early bird) korting en affiliate bonussen

Toegang tot besloten podcasts

Over mijn omzet, doelen, strategieën en business tips

Gratis toegang tot Full Focus Masterclasses

No-nonsens coaching voor marketing en strategie

Het zit hem niet in wat je al weet maar in wat je nog niet doet.

Een business runnen en fotograferen zijn toch echt twee totaal verschillende dingen! En als jij al hebt leren fotograferen dan kun je ook leren ondernemen. Dat is mijn overtuiging. En dat gaan we in de Full Focus Business Boost dóen. 


In de Full Focus Business Boost help ik jou doormiddel van no-nonsens coaching hoe jij jouw bedrijf een boost kunt geven. Zodat jij het plezier in het fotograferen en ondernemerschap weer terug gaat vinden. Zodat jij nu eens écht achter je eigen ambities en top ideeën aan kunt gaan. Iets wat nu nog niet lukt omdat je gewoon niet weet waar je moet beginnen.


Er is geen enkele reden waarom jij géén succesvol bedrijf op kunt bouwen en kunt werken aan meer (financiële) vrijheid in je leven. Vrijheid op alle vlakken. Zowel privé als zakelijk. Want ik geloof dat deze hand in hand samen gaan. Want weet je; het zit hem niet in nóg meer fotografie cursussen volgen, het aanschaffen van een toffe planner waar je tóch niets mee gaat doen. Of een nieuwe website. En een nieuw logo. En een nieuwe branding. En het zit hem ook niet in eindeloos podcasts luisteren. Of weer een korte termijn oplossing waar je je bedrijf eventjes een boost mee geeft.


Het zit hem in jóu. Als jij groeit als ondernemer dan groeit jouw bedrijf met je mee. Het zit hem niet in wat je al weet maar in wat je nog niet doet.

Het zit hem niet in nóg meer fotografie cursussen volgen...

Na de Full Focus Business Boost

Ben jij met veel meer zelfvertrouwen aan het fotograferen én ondernemen.

Je business, zelfvertrouwen én omzet hebben een enorme boost gekregen. Jouw bedrijf kost je geen energie meer maar levert je juist energie op. Je bent van een angst-mindset naar een succes-mindset gegaan. En waar je voorheen vooral beren op de weg gaat zie je nu veel duidelijker en sneller de oplossing. En eíndelijk is er echt ruimte en aandacht voor jouw ambities en dromen!

Een succesvolle business, écht goede omzet draaien & je gezin op nummer 1!

Ik ben Dianne, fotograaf achter ByDianne Fotografie en Business coach voor fotografen.


Ik help jou met een business boost voor je bedrijf door no-nonsens coaching en een to-the-point aanpak waarin we gaan werken aan een ijzersterke mindset en strategie zodat jij weer met nieuwe energie en zelfvertrouwen kunt doen waar jij zo blij van wordt. In mijn de Full Focus Business Boost gaan we ontdekken waar jouw kracht zit, waar jouw bedrijf energie lekt en hoe we jouw bedrijf zo kunnen laten groeien op een manier die bij jou en in je leven past. Een succesvolle business, écht goede omzet draaien & je gezin op nummer 1!