Over mij - ByDianne

GRATIS E-Book

7 Tips voor mooiere foto’s

GRATIS E-Book

7 Tips voor mooiere foto’s

10 jaar
Expert in 

kinderfotografie

3

Boeken

geschreven

15.000+
Downloads 

van e-books

20+

Internationale awards gewonnen

7 Basis tips voor nog mooiere foto's

Mag ik raden? …

Je hebt een prachtige camera in de kast liggen maar éigenlijk weet je niet zo goed hoe je daar nou echt mooie foto’s mee maakt. Download dan snel dit gratis E-book, want ik ga je maar liefst 7 uitgebreide tips geven hoe jij nog mooiere foto’s kunt gaan maken met je spiegelreflex of systeem camera.

  • Uitermate geschikt voor het fotograferen van kinderen
  • 7 duidelijke tips voor mooiere foto’s
  • Heel veel voorbeelden van kinderfotografie
  • Geschikt voor beginners
  • Geen saaie foto’s meer!
  • Gratis & Direct downloaden

Ik wens je veel fotografie-plezier!

50%
Je gegevens zijn bij ons veilig!
Download
Fotograaf | ByDianne
Wauw, mijn verwachtingen van een gratis e-book waren om eerlijk te zijn niet heel hoog maar de tips die jij in dit e-book geeft zijn echt heel erg waardevol en tóch heel simpel waardoor zelfs ik met basic fotografie kennis meteen al mooiere foto's kan maken. Dankjewel Dianne!
Jennifer, mama van 3 kindjes

Mijn naam is Dianne, mama van 3, oprichter en de draaiende motor achter ByDianne Fotografie én ByDianne Academy. Mijn fotografie reis begon 12 jaar geleden toen ik mijn kinderen begon te fotograferen.

En ik werd zó happy van die prachtige foto's die ik 

van mijn eigen kindjes kon maken! En nu, al die jaren later deel ik mijn kennis met hobby- en professionele fotografen. Omdat ik het iedereen gun om de mooiste foto's te kunnen maken. Zo is het idee voor dit e-book ontstaan.

  • Simpele tips voor nóg mooiere foto's
  • Welke composities het mooist zijn
  • Het mooiste licht in Jip en Janneke taal
  • Welke lens meteen al mooie foto's geeft

Download hier jouw gratis e-book

Ik gun het  iedereen om de mooiste foto's te kunnen maken